Mozgás, séta

#Mozgás #séta

11 db cikk a témában

Utálsz futni? Sétálj!
#séta
2024.03.16.

Utálsz futni? Sétálj!

Tudod, hogy legalább napi egy óra mozgásra van szükséged ahhoz, hogy mind testileg, mind lelkileg egészséges légy? Az enyhe időjárás remek alkalom a szabadban való mozgásra, s ha a szüleidet is sikerül magaddal cipelni, az nem csak az egészségüknek, hanem a kapcsolatotoknak is jót tesz!

A fogyókúrás gyaloglásról
#fogyókúra
2023.01.24.

A fogyókúrás gyaloglásról

A fogyókúrás gyaloglásról szeretnék kérdezni valamit. A társam, akivel együtt gyalogolunk, abban hisz, hogy minél nagyobb távot tesz meg, annál több kilót adhat le, míg az én elméletem szerint a gyaloglási sebesség a fontos. Végül is melyik a fontosabb a fogyás szempontjából: a sebesség vagy a távolság?

Tedd hatékonyabbá az edzést!
#edzés
2021.12.12.

Tedd hatékonyabbá az edzést!

A fogyáshoz nélkülözhetetlen a rendszeres mozgás. A séta vagy a pilates különösen jó kezdet lehet. Ám a legtöbben nem is sejtik, hogy mi minden rejlik a pozitív gondolkodásban, és az apró részletekben.

#sport
2021.07.12.

Sportolj nyáron is!

Július, augusztus hónapokban is sportoljunk, élvezzük a testedzéses szórakozást, akár az úszást kint a természetben vagy a strandon, akár a kirándulást a hegyekben, árnyékos utakon, vagy esténként a táncolást.

#nátha
2020.11.14.

A nátha eddigi legjobb ellenszere

Többen átestek már rajta, de sokan még csak most küzdenek az idei szezon első megfázásával. Szinte törvényszerű, hogy az ősz minden évben náthával kezdődjön. Vajon létezik biztos módszer a megelőzésre?

#életmód
2019.12.27.

Sportolj a téli szünetben is!

Vége a karácsonyi lakomáknak, és szembesültél az eredményével? Hogy könnyen leadhasd a felszedett kilókat, sportolj a téli szünetben is!

#kövérség
2019.04.19.

Az örökölt kövérség lesétálható?

A gyaloglás gátolja a kövérségre hajlamosító géneket - állapították meg amerikai kutatók két nagyszabású amerikai vizsgálat eredményeit összegezve.

#nyár
2015.05.22.

Tartsd magad fitten!

Egy felmérés kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik fitten tartják magukat, magasabb IQ-val rendelkeznek, emellett egészségesebbek és vonzóbbak.

#sport
2010.11.27.

A 7 leghatásosabb testgyakorlat

A következő 7 gyakorlat mindenképpen hatásos, végezd azokat otthon, vagy a konditeremben. De ahhoz, hogy tényleg biztonságos és hatásos legyen az edzésed, mindenképpen alaposan figyelj oda a tanácsainkra! Ha először kezdesz el edzeni, ha egészségügyi problémáid vannak, vagy pedig rendszeresen gyógyszert szedsz, mindenképpen beszélj az orvosoddal, mielőtt neki látsz!