mefedron
#Drog, cigi, alkohol

A mefedron hatásai - Elrettentő példák

2010.11.10.
1 perces olvasási idő

Mefedron-függő és alkalmi fogyasztó látogatóink osztották meg velünk a szer szedésével kapcsolatos tapasztalataikat.

Olvasói vélemények a mefedron hatásáról

Én egy 16 éves Lány vagyok. Körül belül 1 hónapja minden nap tolom a Mefedront (Katit, MMC-t,MCAT, ki minek nevezi) és egyre inkább azt veszem észre hogy függővé váltam.. és igen, csak decembertől lesz illegális hazánkban...azért csinálom, mert hiányzik a hatása, felizgulok tőle ha szexről beszélgetek (...) Szóval el kell mondjam amióta csinálom folyton beteg vagyok, amikor kifújom az orromat vérerek és cafatkák is jönnek belőle mert szétmarja az anyag... és a nyelvemen kicsi puklik vannak a jobb szemem begyulladt mert mindig a jobb orromba szívom.. szóval tönkre mentem 1 hónap alatt...


Tapasztalat, hogy nagyon könnyen, nagyon mélyre lehet süllyedni vele, mint ahogy zzzz82 is írja...
Igazából egyebet nem akarok elmondani erről, mert hiba volna mértékről meg óvatosságról beszélni kábítószeres témában, de hülyeségeket viszont feleslegesen szintén nagy hiba hangoztatni.


Sajnos sikerült végignéznem, hogy egy hozzám nagyon közel álló személy hogyan tette magát TELJESEN TÖNKRE ez miatt a szar miatt!! Gyereke van, felesége (aki én vagyok) és már nem ismerem! Teljesen megváltozott és egy két lábon járó idegroncs lett!

Nos még élek!
De kb.02:00 órától 25-30 percenként mentem WC-re hányni, 05:00 óráig. Már nem is tudom mit tudok még kinyni de próbáltam inni vízet, tejet egyik sem maradt meg bennem. 05:00 órától már csak 1.5 óránként jártam a WC-re meg sem próbáltam inni semmit, mostanáig 10:00 óra van erős másnaposság érzetem van, fáj a fejem szédülök és még mindíg folyamatos a hányinger.

Az összes komment megtalálható itt: Miért veszélyes a mefedron?

Kapcsolódó címkék

drog