Egy lúzer fiú esete

Nem igazán tudom, hogyan kezdjem el. Talán az elején. Gimibe járok, és most vagyok nulladikos. Egyébként fiú vagyok, és a kiszemeltem szintén nulladikos, ugyanott, ahol én, csak másik tagozaton. Először novemberben figyeltem fel rá, mivel mindkettőnknek ugyanazzal a végtagjával van probléma. Nekem a ballal neki a jobbal.

Szóval az orvosnál voltam, és nézegettem a szebbnél szebb lányokat. Ott volt ő is. Kitűnt a sorból, mivel nem túl szép, de még mondtam is magamban, hogy a jelenlévők közül talán őt választanám, de kár hogy nem ismerem, és hogy akkor látom először és utoljára. Észrevettem, hogy ő is nézett egy rövid ideig, aztán engem behívtak. Mikor a buszon ültem és hazafele mentem, sajnáltam egy kicsit a dolgot, aztán annyiban maradt. Másnap a barátnője odajött hozzám -aki amúgy az én osztálytársam-, hogy láttam egy lányt az orvosnál, és személyleírást adott. Furcsa volt de kimentem a teremből, és láss csodát, a lány ott áll a barátnőjével az első emeleten, és én a másodikról őt nézem.

Kicsit összezavarodtam, hogy miért ad nekem isten ilyen nagy lehetőséget, mivel elég hányatott életem van: szülők elváltak, lányok átvágtak és hasonlók. Mindegy, gondoltam, hagyom az egészet, úgyis megszívom. Aztán egyre többször vettem észre, hogy a lány figyel, és mikor észreveszem, elkapja a tekintetét. Én is elkezdtem figyelni őt, és fordítva is megtörtént ez a szemezési eset párszor. Az idő múlásával egyre tovább tartottunk szemkontaktust, és én egyre többször és gyakrabban jártam szünetekben WC-re, csakhogy elmehessek mellette, és hogy közelebbről láthassam. Aztán átvillant rajtam mi van ha összejön és megint koppanok?

Talán megijedtem a hirtelen jött szikrától, mert ilyet, vagy ehhez hasonlót csak 2 évvel ezelőtt éreztem, és sokan mondták hogy érzéketlen bunkó lettem. De ez egyszerre volt kellemes és ijesztő is. Mindegy, lesz, ami lesz alapon felvettem msn-re, és beszélgetünk szinte minden nap. Már a suliban egymásra köszönünk, de több nem történik. Mikor msn-en beszélgetünk, úgy meg tudok nyugodni, vagy nem is tudom. Fura az egész. Mos is ráírtam, de amint felugrott a beszélgetőablak, a szívem elszorult. Egy olyan kép van neki amin egy fiúval van. Ne nézzetek b*zinak, de szerintem a fiú jobban néz, ki mint én, és ez szarul esett: őt egy képen látni egy fiúval, hiába csak msn-ről ismerem.

De ahogy beszélgetünk megnyugszom. Erről írtam pár sorral feljebb. És nem tudom, hogy most mit is érzek, és mit is kellene csinálnom, mert az előző lány miatt kicsit félek tőlük, és inkább próbálok keménynek és erősnek tűnni. Elég jól megy, de szar tudni azt, hogy ez így nekem nem jó. Össze vagyok zavarodva. Nem tudom, miért írtam ezt le, talán tanácsot várok, talán csak jólesett mindezt kiírni magamból.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!