Kaptam egy esélyt az élettől

Kaptam egy esélyt az élettől

2010.05.03.

Azt, hogy majd én is segítsek az embereken. Egyszer azt álmodtam, hogy milliókat nyertem, és a felét a beteg gyerekeknek adtam. De mire felnőttem, nem így lett.
Hirtelen megváltozott az életem. Olyan hamar hogy észre sem vettem. Nem tudom,hogyan tehetném jóvá. Még fiatalok vagyunk, és olyan hamar elrontunk mindent, hogy észre sem vesszük! Az életben sok dologra csak egyszer van lehetőséged, miért is ne ragadnád meg? Rászokunk a cigire, az alkoholra, a drogra stb. Mindenhez csak egy kis akarat kellene. Én kaptam még egy esélyt, és enek örülök, mert meg tudom valósítani az álmomat! Nektek is sok sikert kivánok az élethez!

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!