Cikiznek, mert szerintük meleg vagyok...

Gólyatáborban sokat meséltem magamról, pl.: otthon sokat takarítok, mert tisztaságmániában szenvedek, van macskám, akváriumom, és lehet hogy vannak egyes nőies vonásaim, például mutogatok, mikor beszélek. Eddig csak lány barátaim voltak, és ebből következtetett sok osztálytársam,hogy meleg vagyok, ami egyáltalán nem igaz.

Az osztályunkban van egy lány aki régen is osztálytársam volt, és ő elkezdett mindenféléket terjeszteni rólam: női ruhákat veszek fel, magassarkút is használtam, egy fiút orálisan kielégítettem. Szóval így durvult el a dolog. Hála az égnek, elment ez a lány a sulinkból. De a dolgok továbbra is fennállnak. Nem tudom, mi tévő legyek, mit tehetnék.

Szívesen várom véleményeiteket, tanácsaitokat.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!