Velem is megtörtént a csoda

Nem mondhatnám, hogy szerelem téren nagy tapasztalatom van. Egy 18 éves lány a mai világban sok fiúval megismerkedik és összejön. Az én esetem egy kicsit más. Bekerültem 14 évesen egy középiskolába, amikor életem első barátját megismertem. Elég barátcentrikus, sportos lány voltam, úgy éreztem nekem nincs másra szükségem, csak hogy jól érezzem magam.

Életem első randiján úgy reszketett a lábam, hogy alig bírtam megállni, az első csókról nem is beszélve. De sajnos 2 hét után vége lett az idilli kapcsolatnak. Azóta egyedül voltam, nyár elején pedig megismertem egy igazán édes fiút. Azt hittem végre lesz egy jó barátom, de sajnos pont arra a nyárra már munkát szereztem Németországban. Úgy mentem el, hogy ő lesz az első komoly barátom, ha megvár itthon. De azt nem gondoltam volna, hogy kint is megismerek valakit.

Egy velem egyidős magyar lánnyal voltam kint, szerencsére így nem éreztem magam nagyon elhagyatottnak. Aztán megismertem egy nálam 18 évvel idősebb pasast, akiről először nem tudtam hogy ennyivel idősebb. Mint magyar ismerősök összejártunk egy-egy este, mígnem azt vettem észre hogy majdnem minden este vele vagyok. És ha nem voltam vele, akkor vele akartam lenni.

Már az itthon váró barátomra nem is volt időm gondolni. Aztán csak teltek a napok, hetek, és azt vettem észre hogy szeretem. Más lányok is próbáltak nála bevágódni, akik persze idősebbek voltak nálam (ami meglepő hogy csak 2-5 évvel). Sokat beszélgettünk, míg kiderült, hogy ő is úgy érez irántam mint én ő iránta, csak túl fiatal vagyok. Tovább teltek a napok, de egy estét sem bírtunk egymás nélkül.

És egyszer csak megtörtént az első csók. Ami hihetetlen volt, mert ennyire jó csókot az életben nem tudtam volna elképzelni. Így aztán összejöttünk (ő persze tudta, hogy szűz vagyok, és soha semmit nem erőltetett, sőt tisztelt azért, mert nem adom oda magam akárkinek). Úgy éreztem vele magam, hogy azt soha el nem tudtam volna képzelni. Aztán rádöbbentem hogy csak pár hét, és nekem haza kell jönnöm, amíg ő marad kint dolgozni. De a szerelemnek nem lett vége azzal, hogy hazajöttem.

Ő is rendszeresen hazajön hozzám, és nyárra megint szervezem a munkát magamnak, hogy újra együtt legyünk. De mint minden kamasznál, nálam is akadtak problémák, hiszen édesanyám nem nagyon tudja elfogadni, hogy egy dupla annyi idős férfival vagyok kapcsolatban. Szerencsére kezd már megenyhülni. De ami a lényeg: úgy érzem, megtaláltam azt, akit kerestem. És szeretem.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!