Balhé, amibe belebetegedtem

Kivették a garatmandulámat, ráment az ízületeimre, a végén már alig birtam menni. Hullott a hajam nagyon.stb. A szüleim mindig is nagyon sokat veszekedtek. De 14 éves koromba vége lett a veszekedések sorainak. Nyáron elváltak. Rettenetes időket éltem meg utána. Anyának lett egy pasija (válás után), amibe én természetesen nem törődtem bele.

Tavaly szeptemberben, a sulikezdéskor minden szuperül ment. Új suli. Új barátok. Egészség. Minden nagyon jó volt. Mindaddig, amíg ki nem derült, hogy a méhemben több cysta van. (Nagyon sok és nagy fájdalmat, görcsöket okozott...)

Továbbá: egy "kedves" ismerősöm balhéja után megváltozott az életem. Pokollá vált, ami még mai napig is tart. Beteg lettem. A betegségem eme kedves ismerősöm balhéjától kezdődött.

Legelőször a zsíros, nehéz kajáktól rontottam el a hasam (amitől korábban sosem). De a gyomor elrontás egyre gyakoribb lett. A végére a legegyszerűbb ételektől is hányingerem volt, és napokig nem ettem. Lefogytam 6 kilót. Mindezt 2 hónap leforgása alatt. Eközben vizsgálatok is folytak, hogy vajon mitől lehet. De sajnos nem derült ki. Végül a háziorvosomtól kaptam egy beutalót a gasztróra. (Aki nem tudná, egy hosszú, vastag csövet dugnak le az ember torkán, aminek kamera van a végén.)

Elmentünk a kórházba, ahol sajnos befektettek, és 1 hétig ott nyomorodtam. A tükrözésen kiderült hogy gyomornyálkahártya-gyulladásom van. Az a sok gyomorsavtól lett. A sok gyomorsav pedig az idegtő,l amit okozott nekem az a "kedves ismerős" év elején.

Kijöttem a kórházból és most itt vagyok. Még mindig rosszul, és a nehéz ételeket még mindig nem birja a gyomrom. Sajnos iskolába sem tudok járni. 9 hetet hiányoztam már. Nos röviden ennyi az életem... A lényeg, hogy nagyon életunt lettem, elzárkóztam mindentől, és abból a csajból aki egykor mindig nevetett és az életében minden rózsaszín volt, egy visszahúzódó, beteg lány lett.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!