Megbánt tettek

Megbánt tettek

2016.04.26.

Térjünk egyből a lényegre...

2010 nyara, akkor töltöttem a 14-et, a családdal a tengerparton nyaraltunk. Az egész nyaralás alatt szorongtam, akkor még nem igazán tudtam mit jelent ez, de sajnos elég gyakran előfordult velem akkoriban, mindig is szorongó típus voltam. Nem igazán értettem az egészet, már régóta vártam a nyaralást és még is valami fojtogató érzés meggátolta, hogy jól érezhessem magam. Utolsó napok egyikén, feltűnt, hogy ha a lányokat nézem és izgalomba jövök, akkor a szorongás is elmúlik, sétálgattam a strandon néztem a lányokat, de egy idő után le is tapiztam őket. Nem hosszasan, nem erőszakoskodtam csak megérintettem őket és sétáltam is tovább, ahogy egyre izgatottabb lettem már a szorongás emléke is elmúlt, így folytatni akartam. Összességében kb. 6-7 lányt tapiztam így le. Többnyire velem egykorúakat, de pár fiatalabbat is olyan 11-12 éveseket.

Emlékszem, egyikük teljesen kiborult, látszott rosszul viselte, én gyorsan tovább siettem, amikor visszanéztem már bátyjával beszélgetett és engem néztek. Azóta is azzal nyugtatgatom magam, hogy ő legalább biztos meg tudta beszélni a dolgot valakivel. Aznap este nem tudtam aludni, bűntudatom volt az egész miatt, de aztán elfelejtődött számomra az egész.

Most jöttem rá, mit is tettem valójában...

Először 3 évvel rá, amikor ugyanoda mentünk nyaralni jutott újra eszembe. Akkor már nem tudtam egykönnyen túllépni rajta, akkor tudatosult bennem, hogy habár egyáltalán nem állt szándékomban, megbántottam/bántottam másokat, de csak most 20 éves fejjel értettem meg, hogy milyen lelki sérüléseket okozhattam ezzel másoknak. Ez az óta is nagyon zavar, ezt már nem tudom többet jóvátenni.

Azóta teljesen megváltoztam, 4 éve vagyok együtt barátnőmmel, akibe szerelmes vagyok, az ismerőseim kedves pozitív embernek ismernek, ezért esik nehezemre elfogadnom, hogy ilyet tettem.

LÁNYOK, hogyha veletek ilyen történik az természetesen teljesen elfogadhatatlan és lépjetek fel határozottan ellene, ha ez nem segít, akkor pedig feltétlen kérjetek segítséget valakitől. Viszont ha már megtörtént a dolog ez segíthet a feldolgozásban, hogy nem minden fiú, aki ilyet tesz egy szörnyeteg, többségük csak zavarodott, túl tengnek bennük a hormonok és nem gondolják végig mit csinálnak, illetve, hogy ez milyen hatással van másokra. Szóval próbáljatok túllépni a dolgon és ne veszítsétek el örökre a bizalmatokat a másik nem iránt.

(Ez a történetet fiataloknak szól és olyan esetekben amikor az elkövető velük egykorú vagy csak 1-2 évvel idősebb náluk)

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!