vonzódás, vagy csak álom?

Egy lány kollégiumban voltam, ahol a legtöbb lány vonzódik a saját neméhez. Teltek a napok és én is össze keveredtem egy lánnyal. (Nem ez volt az első álmom hogy egy velem egynemű emberrel álmodtam, de itt nem tudtam hogy ki volt az.) Többször is kielégítettem, de csak én őt. tanulásról szó sem volt, dúltak a hormonok mindenhol. Olyan volt mintha megállt volna az idő, semmi más nem számított volna, csak ő, és azok akik a kollégiumban voltak.

Ez egy elég fura álmom, mert sem kollégista nem vagyok, sem leszbikus. De mikor buliba megyek, néha túlzásokba esek, így olyat is megteszek, amit nem biztos hogy józanul is megtennék. Ilyenkor leginkább az olyan emberek találnak meg, akiktől óvnak a barátaim. Ezért jó hogyha nem egyedül mész bulizni, és mértékkel iszol, mert sosem tudhatod hol kötsz ki, vagy hogy mit csinálnak veled.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!