beleszerettem egy fiúba, aki lehet csak barátként gondol rám

Mivel ugyanarra lakunk, sokszor mentünk együtt suliba és jöttünk is haza. Pár hét után bevallotta, hogy tetszem neki és én is elmondtam, hogy nekem is Ő, bár ezt már valakitől megtudta.

Néhány hét múlva sem léptünk tovább, úgyhogy megkérdeztem tőle, mi van velünk. Azt mondta, hogy nem akar az iskolatársával járni, mert fél, ha szakítanánk, már nem lennénk jóban.

Ezután a kapcsolatunk megváltozott, ritkán beszélgettünk, akkor is csak iskolában. Egy hete megint elkezdtünk együtt iskolába járni, a délutánokat együtt tölteni, és elhívott, hogy menjek el vele valahova.

Megint olyan dolgokat mond, ami arra utal, hogy többet szeretne, mint barátság. Kérlek segítsetek, hogy mit csináljak, vagy hogy Ő mit érezhet!

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!