Csont és bőr lettem egy fiú miatt - Te bevállalnád?

Nem mindig jó lánynak lenni…
Ezt érezte a legjobb barátnőm Saci, mikor az első barátja Tomi kiadta az útját. Saci nagyon szerette Tomit. Tomi azonban másba volt szerelmes. A barátnőm nagyot csalódott. Talán mert élete első nagy szerelme volt . Pár nappal később kiderült hogy Tominak nem más a kiszemeltje mint én (!)

A barátnőm nagyon szomorú lett. Én magam is elkeseredtem. Azt éreztem, hogy az én felelősségem őket összehozni. Tudtam, hogy Tomi a jó bőrben lévő kedves lányokat szereti. Ettől a naptól kezdve szinte mindenkivel goromba és undok voltam. Őrült diétába kezdtem, melynek az volt a lényege hogy naponta csak egyszer ettem és 3-4 órát sportoltam mellette.

Pár hét múlva 15 kilóval lettem vékonyabb. Már Tominak sem tetszettem. Ám sokkal több fiú fordult meg utánam az utcán. Folytattam a diétát, míg végül összesen 25 kilót fogytam. A szüleim és a tanáraim egyaránt észrevették hogy 70 kilóról 35 kilóra szaladtam le, ami igazából ha 160 centis vagyok nem lett volna baj, de 175 centi voltam ekkor már. A barátnőm vett rá, hogy hagyjam abba a diétát, mert szerinte nem ér annyit a Tomi, hogy miatta a legjobb barátnője megölje megát.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!