Megszerettél valakit, akit nem láttál, és tudod, hogy tényleg szereted, tiszta szívedből...

Volt facebook-on egy piercinges és egy tattoos oldalam. Oda írt egy lány, hogy szeretne admin lenni. Ugye csak akkor tudtam betenni adminnak, ha ismerősöm, így hát bejelölt. Természetesen visszaigazoltam. Facebook-on volt egy netes barátom, Dávid, és ő kiváncsi volt, hogy egy lány hogy reagál arra, hogy egy csaj, a saját neméhez vonzódik. Így hát ráírtam. Pont rá.

Észre sem vettem, hogy miyen gyönyörű, szép formás száj, baba arc, baba bőr, szép fényes barna haj, csillógó szép szemek. Augusztus 20-án történt mindez. Megkérdeztem hogy zavarok-e? Ő; nem. Én; hogy vagy? Ő meg elkezdett mesélni, hogy épp Nagyváradról ért haza, nagyon sok fagyit evett, és egy fagyiárus átverte 500 ft-tal, és hogy fáj a torka, kezd berekedni. Vissza jött a kérdés, hogy te? Én; nagyon szarul vagyok! Ő;pasi? Én; nem talált, lány. Ő erre csak annyit írt, hogy; Lb vagy biszex? Én; biszex. (nem akartam, hogy beégjek, hogy csak lányok) Ő erre; jéé honfitárs. Elkezdtünk beszélgetni, nekem pár napba telt, és nagyon megkedveltem. Ha nem beszéltünk, számoltam a napokat, hogy hány napig nem írtunk egymással, igazából belezúgtam.

2012. november 30-án írtam neki, hogy skype név? Ő megadta..én meg; örülök, hogy tudtam magamnak csinálni.. Ő; "régen nem volt nehéz..manapság ilyen összetett feladattá nötte ki magát?" persze sok smiley a végén. Én; Nem tehetek róla, hogy ilyen béna vagyok! Ő; "én igy is szeretlek"egy szívvel a végén. 3 hónap után elértem, hogy szeressen. Én persze eltereltem, más témát írtam..más témát dobtam fel. Nagyon sok mindenről beszélgettünk..! Mindketten elballagtunk, ő kolis lesz, aminek nem nagyon örülök. Félek, hogy lesz egy pasija vagy barátnője. Így sincs rám ideje most sem, nem hogy még ha kolis is lesz., de legyen pasija/csaja.

Eljutottunk arra a pontra, hogy találkozás. Így írtam anyumnak egy levelet, amiben leírom, hogy más vagyok, és van egy lány, akit szeretek. Azért mondtam el neki, hátha felenged hozzá Pestre. De nem, nem enged, hisz csak 15 éves vagyok. Inkább a múltamról nem is mesélek, hogy min mentünk keresztül a családommal. Most kezd ez felemészteni, a múltam,és az, hogy más vagyok, mint a többi lány, na meg az, hogy szeretem, de mégsem lehetek vele.

Bármi is történjen, én mindig emlékezni fogok rá, örökre a szívembe zártam. Pár év múlva találkozhatunk csak, ha addigra el nem felejt, lehet hogy addigra nem is fogjuk tartani a kapcsolatot, de én fel fogom keresni, ha megtalálom. Még mindig beszélgetünk, tudjuk, hogy ebből olyan nem lesz, hogy ő meg én, nem lesz olyan, hogy mi. Megállapodtunk, hogy írunk egymással, amíg lehet..

Egy jó tanács; Soha nem szeress bele interneten keresztül senkibe! Ha csak pár kilométerre lakik tőled. A távolság az egy rohadék. Távolság nem engedi, hogy boldog légy azzal, akit legjobban szeretsz. Nekem ez egy tanulság volt, és megfogadtam, sose kezdek senkivel mély kapcsolatot neten keresztül. Imádom őt, és imádni is fogom. Mindig emlékezni fogok rá.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!