Főoldal / A Te történeted / Tetszik egy fiú, de mit tegyek, hogy én is tetsszek neki?
  2013-07-15
Közzétéve

Tetszik egy fiú, de mit tegyek, hogy én is tetsszek neki?

Pár hete voltam egy táborban (református) a bátyámmal - én táborozóként, ő segítőként. Nagyon sok ismerősünk volt ott, mert a mi településünkön volt a tábor.

A lelkésznek a fia (aki 3 évvel idősebb nálam) nagyon jól néz ki, vicces és focizik (ami nálam nagyon bejön, mivel én is focizok) a bátyám nagyon jó barátja, ezért nem is akarom elmondani neki, hogy tetszik, mert lehet, hogy a bátyám majd kínosnak találja ezt.

Szeretném jobban megismerni, de a bátyámtól nem akarok annyit kérdezni felőle, de leginkább azt szeretném megtudni, hogy ő mit érez irántam, mert amint láttam, én közömbös vagyok neki:( van, amikor annyira szépen tud mosolyogni, hogy majdnem elolvadok, és van, amikor szinte gyilkos a pillantása...

Remélem tudtok néhány jó tanácsot adni...:))

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!