ilyen az én formám://

Akkor én már tetszettem neki. 2 éven keresztül próbálkozott össze jönni velem, de én akkor még nem akartam. Elég problémás fiú, drogozik sok balhéi vannak stb. kb. egy éve beleszerettem, csak akkor ő már nem akart tőlem semmit. Én össze jöttem egy fiúval, aki az unokatesója. A srác nagyon szerelmes belém.

De én még mindig a másik fiút szeretem, és nem tudom őt elfelejteni, és úgy érzem, hogy lehet ő is így van ezzel. Akivel jelenleg együtt vagyok nem akarom megbántani, mert nagyon aranyos, de nem érzem magam jól vele. Ha a családjuk megtudja, hogy azt a másik fiút szeretem, biztos nagyon kiakadnának. Nem tudom, hogy most mit csináljak...

Szakítsak a fiúval, és mondjam el neki az igazságot, vagy maradjon minden ugyanúgy? Segítsetek! Előre is köszönöm :)

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!