Nem tudom mit tegyek...

20 éves lány vagyok... 1,5 hónapja kezdtem egy kapcsolatot ahol a pasi 11 évvel idősebb nálam...Nem is ez a probléma :) Hanem,hogy egyszerűen már nem tudom mit tegyek és hogyan..

Röviden a történetem.. megismerkedtünk, kiderült, hogy barátnője van 7 éve és külföldön él, csak havonta 1x jár haza ( akit nem mellesleg már 1x elhagyott egy másik nőért.. tudom, így bele sem kellett volna kezdenem..) megbeszéltük, hogy lesz ami lesz alapon hagyjuk sodródni magunkat az árral..

Egyre többet voltunk együtt, szép és jó volt minden... Az utóbbi napokba viszont úgy érzem, hogy nekem többről szól már ez az egész, lehet beleszerettem.. :( Próbáltam vele szakítani, hogy elkerüljem a jővőbeli problémákat, de nem hagyja, mindent megtesz azért, hogy meggondoljam magam és vele maradjak...

Mindig azt mondja,hogy jó velem és h már többről szól, mint jó lét és attól függetlenül h nem mondja ki az érzéseit nem jelenti azt,hogy nincsenek.. Viszont elfelejt..nem keres és ha rákérdezek felháborodik, h miért vagyok értetlen...

Szerintetek mit kéne tegyek? hagyjam a francba és ha elég fontos vagyok neki jönni fog? köszönöm előre is a segítséget... Üdv. :)

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!