bizonytalanság a köbön

Az előző: http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/15453 Na azóta voltam náluk, az anyukájával is találkoztam, nagyon rendesek. Tehát nincs titkolózás meg semmi, de még mindig nem járunk.

Találkozgatunk, és 1-2 nap után rettenetesen hiányzik. Írja hogy szeret, meg hiányzok neki, de valahogy nem tudom elhinni, és félek hogy csak kihasznál, és azért mondja hogy smároljunk utána meg ő kiélte magát és akkor minden jó. Facebookon nem chatelünk, vagyis megbeszéljük a talikat, de azon kívül semmi. De én nagyon nagyon belészerettem, és nem tudom ő hogyan érez. Mit tegyek? Én ezt így nem akarom hogy kavarunk vagymi, persze jól érzem magam vele, de miért nem járunk?

Vagyis miért nem akar belemenni egy kapcsolatba? Azon is gondolkoztam már hogy talán nem akar felvállalni. De ha meg a szülei, tesója tudják akkor mégsem titok... Tényleg nem értem már. Ezeket a kérdéseket tegyem fel neki is?

Elmondtam neki hogy szeretem. Ő azt mondta hogy az a baj hogy ő is kezd belémszeretni. Visszakérdeztem hogy ez miért baj? Erre mondta hogy fél egy kapcsolattól, nem akar veszekedni stb. Lehet csak kihasznál, vagy átvág? Nemtudom.
Előre is köszönöm, G.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!