járás előtti félelem!

Velem pont az történt, hogy volt egy fiú az osztályunkban, aki nagyon megtetszett… sőt, beleszerettem :$

egy nap csak úgy beszélgettünk, és megkérdezte, hogy mit érzek iránta, én nagy nehezen megmondtam neki, hogy szeretem.. és igen.. ő is szeretett. :)) és járni kezdtünk

Mivel még nem volt senkivel sem ilyen kapcsolatom, nagyon féltem, hogy mi lesz .. az 1. nap meg se mertem szinte szólalni. 2.nap hogy bebizonyítsa, hogy szeret meglepit szervezett nekem =). 3. nap meg már kézenfogva sétálgattunk.. :S

A lényeg lányok, hogy ne ijedjetek meg semmitől, mert ha igazán szeret, hagy időt neked, hogy megszokd ezt a nagy változást, ha nem nagyon bíztok magatokban, vagy talán attól féltek, hogy valamit elrontanátok, szólok, hogy nem kell izgulni, mert EL KELL hinnetek, hogy minden rendben lesz. Ha ez nem megy, még annyi segítség lehet számotokra (most ez lehet, hogy hülyeségnek fog hangzani, de nem baj, mert valakin segíthet)el kell ismételni HANGOSAN minimum 40x azt, amit el szeretnél érni. (Jah és állítólag nem szabad a mondatodban a NEM szónak szerepelnie).

pl.: Sikerülni fog és minden rendben lesz xy-nal <-- ez a jó

Nem fogok rosszul csinálni semmit, amikor xy-nal vagyok. <-- ez rossz (azért, mert benne van a NEM szó) (hát nem tudom, hogy igaz-e vagy nem, de nekem szerintem segített).

Hát rendben fiatalok, remélem azért tudtam segíteni nektek.

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!