az én életem!

az én életem!

2013.05.04.

Otthon se volt jobb dolgom, igaz, anyum mindig ott volt velem, ha kellett valami, de apum soha, mindig dolgozott, és amikor szabadnapja volt, akkor is inkább tv-zett meg kockult a gépen.

Ezután 6. suli évem végekor megint elköltözünk ide Budapestre és megint depressziós lettem, szüleim elváltak, először anyumnál laktam, de ő kiköltözött Németországba, mert itthon nem talált munkát, így nem volt más, mint hogy apumhoz költözzek, aki talált egy új élettársat, akit kedvelek vele nincs bajom semmi, csak apummal. 7-dik év elején suliban vertek, néha székhez kötöztek "hülyülésből". De a legjobb barátom a szárnyai alá vett, megvédett, és elkezdtem általa parkourozni, mostanra tudok szaltózni stb.

Most 9.-dikes vagyok ,ősszel kipróbáltam a füves cigit, bejött, de nem lettem függő. Aztán meg behívtak egy BIO-s cigibe, amiről nem tudtam, hogy szintetika, mert megígértem magamnak meg bátyámnak, hogy nem nyúlik szintetikus cucchoz és detoxba kerültem, azóta nem bioztam, csak néha rendes fű.

Rühellem apumat és most rátett, egy pár hete hirtelen nem enged el sehova, mert csináltam pár hibát, és ez az oka, meg hogy "megbízhatatlan" vagyok, már nem bírtam az egyedüllétet meg azt, hogy bátyám minden nap elmegy valahova, én meg itthon, elszöktem, találkoztam végre barátaimmal, de lebuktam, és azzal fenyegetett, hogy nem fogok kapni kaja pénzt!

Apum minden nap dolgozik, és ezért ad kajapénzt, mert nincs itthon, ezért nekünk kell bátyámmal vennünk kaját. Apum el fog innen költözni a nyáron, és egyetlen választásom maradt, hogy kiköltözzek anyumhoz, de nincs erőm itt hagyni a barátaimat. Gondolkoztam az öngyilkosságon, egyre többet cigizek, és sztem kezdek megint depressziós lenni..

Ha van tippetek, csak nyugodtan írjatok nekem ;)

csokesz

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!