Lehet, hogy terhes lettem?!

Nevemet inkább nem említeném. 16 éves gimnazista tanuló vagyok. Nos, úgy vagyok ezzel, mint talán jó pár tinilány társam. Korán kezdtem én is, de óvszerrel, mindenre figyelve. Persze erről a szülők nem tudnak, csak annyit, hogy már szeretnénk belevágni a barátommal a nemi életbe. Csak az a kicsi bökkenő támadt, hogy 19-én elfelejtett jönni a piros-betűs napok kezdete és most baromi nagy pánikba estünk, mi van, ha célba talált egy mag.

Találgattunk, hogy mikor és hogyan volt rá lehetőség, de ha egy olyan petting során fogant volna meg a magzat, amikor a párom önmagának elrendezte és utána nem törölte le jól az ujjait és úgy nyúlt hozzám, akkor nagyon meglepődnénk, mert más alkalom igazán nem volt rá. A gyermeket nem tartanánk meg, ha megfogant, mert nem lenne keret a fenntartására, és az eddigi tanulmányaimat nem akarom feláldozni egy ballépésért.

A párommal imádjuk egymást, és mindketten egyetértünk abban, hogy ha várandós vagyok, szakítsuk meg a terhességet. A másik bökkenő, hogy nem tudom hogyan elmondani a szüleimnek, ha netalántán kiderülne, hogy terhes vagyok. Tesztet még nem csináltam, mert nem volt rá pénzem. Tudjuk, 3 nap még nem a világ, de komolyan kezdek aggódni, mert nem mehetek sehova a szüleim tudta nélkül, még nőgyógyászhoz sem.

Igazából nem az a fájó, ami belül történik, mert nem érzek semmit, hanem a lelki megterheltség rág folyamatosan és tesz tönkre. Ma már azt vettem észre magamon, hogy rendesen odafigyelni se tudtam az órákon. Senkinek sem kívánom ezt az érzést.

Véleménye lehet bárkinek az általam elmondottakról, az engem hidegen hagy, ha valaki azt mondja erre, hogy fúj, miért kezdted ilyen korán... és csak fikázni, meg beszólogatni tud, ahelyett, hogy írna valami olyat, ami esetleg segítő szándékú ötlet.
Köszönöm, ha bárki is elolvassa és segít egy pár gondolattal.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!