Rossz dolgok, amiket az élettől kaptam

Az önbizalmam kábé egyenlő a nullával.

A másik pedig az, hogy a suliban kiközösítenek. Már 10 éve. Hiába teszek meg mindent, egyszerűen nem bírnak. Pedig értékes ember vagyok, csak nem próbálnak megismerni.

A harmadik dolog, hogy 17 éves létemre nem volt még barátom. De beleszerettem a hittantanáromba, aki katolikus pap. Ez 2011. márciusában történt. Már sokat javult az állapotom ezzel kapcsolatban. Ha már nem is vagyok bele szerelmes, még mindig szeretem. Már egy éve nem láttam!

És sokat imádkoztam, hogy legyen ennek vége. Ezt sajnos nem én választottam, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Az az érzés. Minden fájdalmat felülmúlt. Főleg az egyik nap.

Szóval elég borzalmas az életem.
az apám, az osztály, meg Ő, stb.

17/L
Annamari

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!