A helyrehozhatóság kérdése

A barátom is beleunt már ebbe, nem csoda hogy Ő is örült ennek. Sokszor újra kezdtük már a kapcsolatunkat, aztán mostanában kissé elhanyagolt. Ezt egy találkozónkon el is mondtam neki, bocsánatot kért, és megígérte hogy nem lesz több ilyen. Sajnos másnap, ez már nem így volt, mert egy szót sem írt nekem, és nem is keresett. Az indok persze egyszerű volt: " Nem voltam otthon. " Majd felhívtam, hogy akkor legyen vége, hiszen ez így nem. Nagyon megbántottam vele, így persze elég nem törődöm módon válaszolgatott az esetleges kérdéseimre. Majd később, mikor még beszéltünk az interneten, mondtam neki, hogy én szeretem, ne haragudjon, és buta voltam.

Sajnos, Neki már ebből elege lett. Gyakorlatilag 2 napja küzdök érte, hogy együtt maradjunk. Sikerült meg beszélnem vele egy találkát a jövő hétre, aminek a keretében megbeszéljük a dolgokat. Viszont most nem nagyon akar velem beszélgetni, nem is ír. Szeretném helyre hozni ezt a dolgot, mert valóban szeretem, csak nem tudom hogyan foghatnék hozzá.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!