Meghalt a nagyim, mert

A nagymamámnak infarktusa volt, a doki pedig epilepsziára való gyógyszert adott neki, amitől csak rosszabb lett. De ez még nem minden, volt képe azt mondani, hogy: "Nincs most szabad mentő, ezért mihamarabb szerezzünk egy autót (mivel apám nem volt hajlandó elvinni őt, mert utálta), amivel kórházba vihetjük.

Mire kerítettünk egy autót, nagyi már haldoklott. Elindultak (anyám, nagyi meg a szomszéd), félúton meg kellett állniuk tankolni, akkorra nagyi már szinte halott volt. Mikor beértek a kórházba, nagyit kiszedték, lefektették a betonra, és egy órán át próbálták újraéleszteni. Nem sikerült. Anyu hazatelefonált, szó szerint ezt mondta: "Nagyi nincs többé". Először fel se fogtam, mi történt, hisz csak hét éves voltam. Most értettem csak meg.10 éves koromig azt vártam minden nap, hogy mikor jön haza.

Kívánom nektek, hogy ne járjatok úgy, mint én!

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!