Szerelmes vagyok, a fellegekben járok!

Szerelmes vagyok, a fellegekben járok!

2010.08.24.

Összejöttem fél évvel ezelőtt egy fiúval, akiről nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig együtt leszünk, és ilyen sok szép élményben lesz vele részem. Neki 2 hónap volt eddig a leghosszabb kapcsolata, és nagyon örülök, hogy ez nálam változott meg. Úgy érzem ő az igazi számomra, és úgy tűnik, egyelőre ő is így érez irántam. Neki köszönhetem azt is, hogy leszoktam a cigiről, ami vele nagyon könnyű volt, nem is számítottam rá, hogy sikerül a sok kudarc után, de támogatott, és eszembe sem jutott rágyújtani.

Szerencsére a szüleim is kedvelik, vele voltam először bulizni, 2-esben elmehettünk nyaralni egy hétre Balatonra, szóval a szüleim megbíznak benne. Minden jó vele, ilyen boldog még nem voltam. Pedig nekem volt már egy 1 éves kapcsolatom, de az igazat megvallva nagyon borzasztó volt az illető, és így visszagondolva szégyellem, hogy vele jártam. Mindenkinek azt kívánom, hogy találja meg az ilyen fiút, mert hát ennél jobb szerintem nincs. Szinte magamat látom benne, nagyon hasonló jellemek vagyunk, ezért is jöhetünk ki ilyen jól.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!