A jó barátnő, avagy a szerencse várása

18 éves srác vagyok. Igazság szerint nem csináltam még ilyet, de érdekelne a Ti véleményetek.
A helyzet az hogy több általános sulit is végigjártam költözés és egyéb dolgok miatt. Félre ne értsétek, mindig is jó tanuló voltam. A lányok is kedveltek a suliban, lévén hogy angolul is anyanyelvi szinten beszélek. Voltam szerelmes is, nem is egyszer, de a helyzet az, hogy azt látom, majd minden barátomnak van barátnője és nekem még egy sem volt. Én pedig ezt tűztem ki a lista első helyére: egy barátnőt. Nyitott vagyok a lányok felé, de úgy tűnik nincs belőle mélyebb dolog.

Én úgy gondolom hogy a mai világban a fiatalok az alkalmi egyéjszakás kalandokat keresik. Nekem meg nem ez kéne. Most jelenleg nem igazán tudnék olyan lányt mondani, aki igazán tetszene nekem. Nem járok túl gyakran bulikba, de amikor megyek, akkor nagyon szívesen, nekem egy ismerősöm azt mondta hogy nem szabad elsietni a dolgot,a másik haverom viszont csodálkozott, hogy nem volt még kapcsolatom. Talán nekem kéne még kezdeményezőbbnek lennem, vagy majd rámtalál a szerencsés lány?

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!