Nyár, szerelem, pofáraesés

Nyár, szerelem, pofáraesés

2010.06.28.

Az iskola külföldi nyaralást szervezett. Elmentünk egy táborba, ahol nem csak az én iskolámból jöttek tanulók.

Első nap barátnőmmel össze is ismerkedtünk két fiúval. Este le is hívtak minket a tengerpartra. Lementünk, találkoztunk velük, beszélgettünk, jobban megismerkedtünk. Nagyon jó kis estét töltöttünk el négyen.
Másnap ugyanez megismétlődött, csak kicsit romantikusabban.
Mivel nekem volt barátom, a fiúnak pedig szintén volt barátnője ezért csak beszélgettünk.
Nagyon megkedveltük egymást, ezért harmadik este már csak ketten mentünk le a partra. Még világos volt, amikor találkoztunk. Leültünk, beszélgettünk, hülyéskedtünk, és egyszer csak megcsókolt. És nem is tudom… hagytam magam, mert végülis nem annyira jó a kapcsolatom a barátommal, és annyira megkedveltem a srácot, hogy nem bírtunk az érzéseinkel. Annyira aranyos srác volt, jóképű… szinte tökéletes pasi, az én ideálom. Egész este együtt voltunk, öleltük egymást. Csodálatos estét töltöttem vele.
Következő nap este ismét találkoztunk a parton. Annyira boldog voltam, és alig vártam már egész nap hogy vele tölthessem megint az estét. Megint lementünk a tengerpartra, sétáltunk kézenfogva, beszélgettünk, majd csókolózni kezdtünk. Minden tökéletes volt. Naplemente, tengerpart… és egyszer csak közli velem, hogy nem szeretne tőlem semmit, mert szereti a barátnőjét, de azért legyünk barátok.
Annyira meglepődtem, hirtelen hozzá se tudtam szólni a témához, rögtön a sírás kerülgetett.
Ezek után még együtt felsétáltunk a táborba, bár szinte alig-alig szóltunk egymáshoz. Egész nyaralásom alatt magam alatt voltam, és nem tudtam mit csinálni, annyira belezúgtam.
De mégis a legrosszabb az volt, mikor már hazafele jöttünk, és kitettük őket… Leszálltak a buszról, utána én is leszálltam elszívni egy cigit, és azt látom hogy ott várja a barátnője, és ölelik egymást.
Tisztára össze vagyok törve, mióta hazajöttem. Nem tudom, mit csináljak, hogy hogyan tovább. Minden este miatta sírok. Senki sem tudja, hogy mi a bajom. Mit csináljak? Elfelejtsem? Vagy harcoljak érte? De hogyan? Segítség.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha segíteni szeretnél, kérlek, ide írj:

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!