A legjobb barátnőm egy k...

A legjobb barátnőm egy k...

2010.06.10.

14 éves vagyok, és az osztálytársammal már 3 éve vagyunk legjobb barátnők. Közös bennünk, hogy mindkettőnknek volt már fiúkkal dolga, de én mindegyik fiúmmal komoly kapcsolatot folytattam, a legutóbbi több mint 1 éves volt. Én mindig mondtam neki, hogy egyszer meg fogja bánni, hogy játszik a fiúkkal, de nem akar megváltozni. Élvezi hogy körülrajongják.

Eddig csak havonta váltott pasit, de azóta rosszabbodott a helyzet… Hetente más fiúval jár, és - saját bevallása szerint - mindegyiket szereti, aztán 1 hét múlva dobja, mert talál valami problémát benne. És másnap már megint más pasival jár. Nem is érdekli, hogy esik ez a fiúknak, és – mivel én mindegyik fiújával jóban vagyok – nekem kell őket vigasztalnom és megmagyaráznom mért tette ezt. Fáj végignéznem, ahogy minden fiú barátom szívét összetöri… A legjobb barátnőm, ezért próbálok melllette állni, de ilyen körülmények közt nem könnyű. Sokan mondták már, hogy ne barátkozzak vele, de nem vagyok képes otthagyni. A szülei nem foglalkoznak vele, nem kap szeretetet, mindenki kurvának gondolja.

Én vagyok az egyetlen támasza, nem hagyhatom még én is cserben. Azt nem tudná elviselni. Próbálok hatni az eszére, de nem könnyű. Sok mindent feladtam már miatta, csak nem tudom megérte-e… Nem tudom, hogy tudnám megértetni vele, hogy ezt nem művelheti. Én sosem tudnám azt megcsinálni, amit ő. Jelenleg is komoly párkapcsolatban élek. De az előző barátommal több mint fél éve szakítottam, és 1 évig jártunk. A többiek számára mi voltunk az álompár. Senki sem tudta elképzelni, hogy mi valaha is szakítani fogunk. De végül vége lett. És azóta lett ilyen. Szerintem ez volt rá ilyen hatással. Nem tudta elfogadni, hogy az általa oly tökéletesnek látszó kapcsolatban is lehetnek problémák. Azóta dobja minden pasiját a „problémáik” miatt. Félek, hogy miattam lett ilyen.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!