Megbánt, kigúnyol, de én mégis szeretem

Az egész történet év elején kezdődött,amikor megtetszett,hogy bizonyos osztálytársaim együtt járnak dumálni, pasizni, szórakozni. Úgy döntöttem, túl unalmas legjobb barátnőm van, ezért én és a másik legjobb barátnőm áttelepültünk ahhoz a bizonyos lányhoz és társaságához... Nagyon jól elvoltunk, ő mesélte mindig, hogy mennyit bulizik és pasizik. Nagyon bírtam ezért. A ruhatáramat,és a stílusomat is kicseréltem, neki menő csajnak akartam tűnni...

Tudtam, hogy ő cigizik, és az osztályból mások is cigiztek, és egyre többször elmentünk az iskolához közeli bandázó helyünkre, ahol a többiek cigiztek. De akkor én és a barátnőm, akivel otthagytuk régi l. barátnőmet, nem cigiztünk, de egyszer amikor nálunk volt, megtettük. Anyukámtól csórtam egyet. Azt sem tudtam hogyan kell, azt hittem hogy úgy "szabályos" ha végig letüdőzöm, mondanom sem kell, hogy majd megfulladtam.

Miután ez megtörtént, elújságoltuk újdonsült barátnőnknek, akinek legyen a neve Dóri, akivel a régi barátnőmet hagytuk ott, az övé meg legyen Barbi. Szóval Barbival elmondtuk Dórinak, hogy mi is cigiztünk, és ezek után együtt jártunk le néhány másik haverral.
Nekem akkor már pasim is volt régóta, (2 éve, persze nem nagyon volt semmi komoly csak néha-néha egy csók.) nagyon szerettem, és úgy tűnt,ő is engem.

A probléma csak az volt,hogy a tásaságban én voltam az egyetlen, akinek nem volt semmi melle. Lapos voltam/vagyok elől- hátul, de ő azt állította, hogy nagyon szeret, és msn-en is ilyeneket irogattunk egymásnak. Egyre durvább dolgokat, mert én mindig megkérdeztem, mi lenne a három legdurvább dolog amit tenne velem. Már a szex is kezdett szóba kerülni, persze tudtuk, hogy amíg én így nézek ki,nem lesz semmi belőle, és én éreztem már akkor, hogy zavarja őt az éretlenségem.

Tudtam hogy valamit tennem kell, ezért amikor bandáztunk, mindig mondtam neki, hogy nyugodtan tapizza meg a lányokat, sőt már kértem, hogy fogdossa őket! Gondoltam, így majd kihúzom valameddig, és ő mindig mondta, hogy mennyire szeret, msn-en azt is kérdezte, ha lehetne, lefeküdnék-e vele?
Én meg cigiztem, és teljesen belvoltam zúgva... Egyik nap lemondta a külön angol óráját, hogy eljöhessen velünk bandázni, de én inkább elmentem Dórival vásárolni, és mire visszajöttem, Barbi közölte velem, hogy otthagyja Dórit, mert tök bunkó lett, és hogyha így haladok, el fogom veszíteni a pasimat és az összes barátomat.

Én kiálltam Dóri mellett, mert nagyon jó barátok voltunk, és így 2-en maradtunk. Elvoltunk, de egyszer közölte velem, hogy a pasim órán elmondta, hogy szakítani akar velem. Másnap szakított is velem, mondván hogy "egyedül akar lenni egy kicsit"... A nagy egyedüllét kb. 2 hétig tartott,utána állítólag összejött valakivel. Én meg teljesen belé voltam zúgva, és amikor nélküle voltam, akkor vettem észre, mennyire szeretem, és minden este sírtam miatta, miközben Emily Osment Once upon a Dream-cimű számát hallgattam.

Tudtam hogy nagyon nem jó neki, hogy nem vagyok rendes csaj, és később tudtam meg, hogy azt mondta rólam, hogy muszáj szakítania velem, mert tök ciki velem végigmenni a városon, hogy úgy nézek ki mint egy hatéves. De legalább -gondoltam magamban- barátok maradhatunk, de ő egyre inkább piszkált, azt mondta, hogy 6 éves fogyatékos vagyok. Én megpróbáltam megutálni, de amikor egy kicsit is jobbfej volt velem, egyből megszerettem, sőt amikor beszólt nekem, és tökre megbántott, én magamban azon gondolkoztam, nem érdekel, akkor is annyira szeretlek, imádlak, és tudtam, ha megkérdezné, hogy járunk-e, egyből ugranék...

Mindent megpróbáltam, hogy elfelejtsem, megutáljam, de minden hiába.MÉG MOST IS SZERETEM, DE TUDOM, ÉN MÁR SOHA NEM FOGOK NEKI KELLENI! A cigiről leszoktam, és visszatértem a régi barátnőmhöz, és olyan vagyok mint régen, de még mindig szeretem Őt!!!

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!