Anyám prostituált volt, nincs senki, aki szeretne

Anyám prostituált volt, nincs senki, aki szeretne

2010.06.01.

Még ebben az évben elköltöztünk, onnantól fogva albérletről-albérletre költöztünk. Engem anyám egy bentlakásos iskolába íratott be, amiben 3 évet tanultam, anyám ezt azzal magyarázta, hogy neki dolgozni a kell a pénzért.

Aztán megismerkedtem egy gyerekkel aki anyám fodrászának a fia volt. Ő ajánlotta, hogy menjek át abba az iskolába. Így is lett. Apám mindeközben folyamatosan csajozott, de rövidebb ideig tartottak a kapcsolatai, mint számítottam rá. Anyám masszőrnek állt, de kevés volt a fizetés, és otthon is fogadott vendégeket. Nekem ekkor az iskolában első évben jó volt, de aztán mindenki piszkált, utcán kiraboltak. Apámhoz csak hétvégékre jártam, nem volt közös programunk mert mindig csak pihent és gépezett, de talált magának egy nőt, aki el is vett feleségül. A felesége a kezdetek kezdetén még kedves volt és figyelmes, aztán ő is megváltozott. Goromba és kevésbé figyelmes lett.

Anya is talált magának egy barátot, akinek vidéken volt a panziója és ezért úgy tervezték el, hogy leköltöznek. Nekem nem volt mit tennem, menni kellett, így az általánost 5 iskolában jártam ki a sok költözés miatt. Vidéken minden nehezebb: tanulás, beilleszkedés. Érdekes volt a fővárosból elköltözni, nem voltak barátaim, messzebb volt apukám is, mivel ő is a fővárosban lakott . Mivel romlottak jobban a jegyeim, anyám vert és kiabált velem.

Anyád prosti volt

Mikor apámnál voltam egyszer csak megkérdezte tőlem: ,,Na és tudod anyád mit dolgozott”. Válaszom erre az volt, hogy nem. Erre ő mondta, hogy gondolkodjak. Volt valami a fejemben, de nem mertem kimondani.
Végül azt mondtam: prostituált. Apám is éppen erre gondolt, mivel az interneten megtalálta a hirdetését anyámnak. Hirtelen nem tudtam, mit gondoljak, hiszen mégiscsak ő nevelt engem fel..

Vidéken a 7-8. osztály nagyon nehéz volt. Anyám is sokat veszekedett a barátjával, mivel az többször mondta, hogy ,,Takarodjatok!” vagy ,,Mikor mész el a gyerekeddel?” Anyám több ok miatt küldött Pestre középiskolába. Egyrészt mert utál, másrészt megváltoztam, harmadrészt mert rosszul tanultam, és néha nem hallgattam rá. Ilyenkor ideges lettem mivel ő hozatott le vidékre, és ha maradtam volna Pesten, akkor nem romlanak le a tanulmányi eredményeim. Apám beleegyezett, hogy hozzáköltözzek (még soha nem laktam nála).
Mivel én zavarnám apám feleségét, Pesten is kollégiumba küldött, mert volt ismerőse abban az iskolában. Én nem szerettem volna abba az iskolába menni, osztálytársam azt mondta ,hogy nagyon rossz iskola, úgyhogy eléggé félek tőle, mert nincsenek jó emberek abba az iskolában. Anyám mindig az orrom alá dörgölte, hogy nincsenek barátaim, és ne csodálkozzak, ha nem szeret senki.

Szóval többnyire utált a nagy többség. Ezen a nyáron kell Apukámhoz felköltözni.
Azért félek mert még nem is ismerem nagyon, és nem szokott nagyon törődni velem.
Főleg, hogy kamionos, és néha egy héten egyszer sem tud hazajönni, és mindeközben a felesége meg otthon a házában van, és ezért is és azért is küld Pestről Pestre kollégiumba (amúgy kb. 200m-re van az iskola a házától), meg azért is, mert neki ez így könnyebb, mintha nála laknák. Nem tudom, mit fogok magammal kezdeni szeptembertől a középiskolában. Eddig is egyedül voltam mindig, most még rosszabb lesz.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!