/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Rövid fitymafék?
  

Rövid fitymafék?

ora 2015-10-30 12:23:28
Jó napot kívánok!
A péniszemet merev állapotában a makk pereme aljáig tudom huzni és utána még 1-1,5 cm-t.
Vannak akik azt mondják teljesen le kell tudni húzni, hogy kisimuljon, van aki azt mondja
elég ha a makk már kibukik a bőr alól. Nem tudom mi az igazság, de nekem nem simul ki, gallér keletkezik.
A kérdésem az lenne hogy azért megy csak eddig vagy rövid a fékem? Tovább is tudom húzni másfél centinél,
csak akkor már nagyon feszül a kantár, elfehéredik. Volt szerencsém sokszor átélni szexuális együttlétet,
ahol semmi panaszom nincs, maximum akkor ha nem nedvesedett be eléggé a partnerem, de ezt is orvosoljuk.
Merev állapotában a makkomra egy picit visszacsúszik a bőr, hozzátenném gyárilag kisebb a makkom egy kicsit,
a pénisztesttől. Anno urulógus látott engem, és megállapította hogy rövid a fitymafékem, és műteni kell.
De én ezt nem értem miből gondolta, hiszen úgy tudtam elég az ha a makk látszik, nekem még van is egy kis
mobilitása másfél centi.
20 éves vagyok. Ön mit gondol erről?
Előre is köszönöm a válaszát! További szép napot kívánok!

Szakértőnk válasza a Rövid fitymafék? kérdésre

Kedves Kérdező!

Mivel urológus látta, az ő véleményét nem tudom felülbírálni, hiszen nekem nem ez a szakterületem. Javaslom, ismételten keresse fel, vagy ha nem igazán bízik a véleményében, akkor kérdezzen meg egy másikat is. ha funkcionális zavart nem okoz, akkor nem hiszem, hogy nagy gond lenne.



Dr. Földi Ildikó - szakértő Dr. Földi Ildikó - szakértő
Hirdetések