/ Szakertő válaszol / Betegségek és fertőzések / Ez komoly baj is lehet?
  

Ez komoly baj is lehet?

ora 2020-02-22 14:56:39
22 eves srac vagyok panikolos szorongos..
Nekem eloszor extrasystolem olyan 3 eve volt. Rengeteg vizsgalaton voltam. Persze minden negativ. Kaptam is cipralex receptet szorongasra. Az elmult evekben aztan folyamatosan valtakozott az hogy mikor jott elo extra. Volt hogy gyakrabban. Aztan volt hogy honapikig nem. Az elmult hetekben azonban nagyon gyakoriva valtak. Es mostanaban van ugy hogy egy extrazas elhuzodik fel percekre is. Mintha folyamat ossze vissza verne a szivem. 2 nagyot aztan 1 tompat majd ra 3 kisebbet majd ra 4 nagyobbat es igy tovabb. Aztan persze visszaall normalisra de nagyon nem tesz jot a panikbetegsegemnek. Ilyenkor felmegy a pulzusom is. A heten voltam emiatt ekgn ahol annyit mondtak menjek vissza kontrollra kardiologiara. Pajzsmirigyre gyanakodnak. De ha az se akkor tenyleg nem tudom mitol van ez. Nagyon ilyeszto tud lenni. Es a legrosszabbra gondol az ember... Van okom felni?

Szakértőnk válasza a Ez komoly baj is lehet? kérdésre

Kedves Kérdező! A pajzsmirigyet és kardiológiát le kell járni. Mellette magnézium 2x1. De szerintem nem ez nem tesz jót a pánikbetegségnek, hanem a pánikbetegség része ez. Inkább ezirányba kellene elmenni.

Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus
Hirdetések