/ SZEX / Nem sikerül elveszteni a ...
  2010-08-20

Nem sikerül elveszteni a szüzességem, mit tegyek?

"A barátommal eddig ötször próbálkoztunk szexuális együttléttel, de sikertelenek voltunk minden alkalommal. Csak én vagyok szűz, ő már nem."

"Mindent megpróbáltunk: a csipőmet megemelni, rengeteg síkosítót használtunk, nagyon sok előjáték volt, nagyon akartuk mindketten, de egyszerűen annyira fájt, hogy leállítottam. Amikor a kezével próbált kicsit tágítani, akkor 1 ujja is nehezen 2 pedig szinte egyáltalán nem tudott behatolni. Mit tehetnék, hogy sikerüljön? Létezik-e olyan orvosi beavatkozás, ami nekem segíthetne?"

Kedves Kérdező!

Igen ritka jelenség, de valóban létezik, hogy csak egy pici bemetszéssel lehet a szűzhártyát megnyitni, a további kísérletezés helyett érdemes lenne elmennie egy nőgyógyászhoz, nehogy megsértsék a szöveteket. Ne izguljon, azért nincs egyedül ezzel a problémával.

 

  Ti küldtétek: Lehet jó is az első szex

Félelem a fájdalomtól, szorongás amiatt, mennyit kéne várnod és aggodalom amiatt, vajon milyen leszel az ágyban...Add hozzá mindehhez a barátok által elmesélt rémtörténeteket az elsőről... Ismerősen hangzik? Pedig nem kell rémálomnak lennie az elsőnek! 
"Miután átkerültem egy új suliba, új barátokat kellett keresni, hozzászokni az új helyhez. Már csak egy évem volt hátra a gimiben, de még soha nem volt előtte barátom."
A történetet itt olvashatod el >>

(KamaszPanasz - Dr. Farkas Ágnes)

 

Kapcsolódó cikkek