Pulykahússaláta cukorbetegeknek
2019.03.27.
			0				perces olvasási idő
			
			Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaid ebébjébe a pulykahússalátát. Csontritkulásosok, cukorbetegek és chronosok is bátran fogyasszák!
Hozzávalók:
- Pulykamell 400 g
 - Fejessaláta 200 g
 - Zöldbab 150 g (egyéni tűrőképesség figyelembe vételével)
 - Kefir 200 ml
 - Só, fehér bors, tárkony, zöldpetrezselyem ízlés szerint
 
Elkészítés:
	A megfőzött pulykahúsról a bőrt lefejtjük, kicsontozzuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
	A kefirt fehér borssal, apróra vágott tárkonnyal összekeverjük, majd beletesszük a pulykahúst, a 2 cm-es darabokra vágott megfőtt zöldbabot, a levelire szedett megmosott, lecsepegtetett fejessalátát és az apróra vágott zöldpetrezselymet.
	Lehűtve tálaljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!