Lélek, sztár

#Lélek #sztár

18 db cikk a témában

#kapcsolatok
2019.09.24.

Milyenek a gimnáziumi párkapcsolatok a valóságban?

Visszanézve a gimnáziumi életemre, már látom, hogy a valóság nagyon távol állt az elképzeléseimtől. Először is, semmi olyan hangulat nem volt, mint a High School Musical című filmben, de a kapcsolatok sem olyanok voltak, mint vártam.

#tökéletes test
2016.02.29.

Hírességek a vörös szőnyegen - Hogyan hatnak ránk?

Ki ne vágyna gazdagságra, szépségre és hírnévre? Vagy legalább arra, hogy egy kicsit hasonlítson arra az emberre, akit világszerte csodálnak? Lányok százai választják ruhájukat, frizurájukat az aktuális trendnek megfelelően, amit természetesen az éppen legkedveltebb sztárok diktálnak a leginkább.

#sztárok
2014.08.19.

Azok a csodálatos sztárok

Neked van kedvenc színészed? Van olyan zenész, akiért rajongsz? Miért szereted őt? Mi tetszett meg benne? A rajongás egy bizonyos életkorban természetes. Kamaszként mindenki keresi a nagy őt, az ideális pasit vagy nőt, akihez hasonlót szeretne, vagy akivé válni akar. Ez teljesen normális, sőt előnyös is, hiszen így alakul az ideális társról kialakított kép.

#Arnold Schwarzenegger
2014.07.09.

Arnold Schwarzenegger tanácsai

A Terminátor filmes legendává vált alakja nem csupán színész, hanem igen elismert testépítő, üzletember és az utóbbi években politikus. Milyen tanácsokat adhat Arnold Schwarzenegger, aminek a segítségével egy Közép-Európából induló fiatal sikeres lehet Amerikában?

#tökéletes
2013.10.05.

Tiniként a modellvilágban

A legtöbb lány szeretne szép lenni, sokan szeretnének modellé válni és közülük sokan vágynak hírnévre, karrierre, csillogásra. Kinek ne tetszene, hogy szépen felöltöztessék, sminkeljék és csodálják szépségét?

#sztár
2013.08.14.

Hírességek: példaképek és csalódások

Emlékszem, milyen nagy rajongója voltam egyik-másik filmsztárnak, aztán jött a bulvárhír, hogy mit tett. Drogozott? Karambolozott? Erőszakoskodott? Meghalt drogtúladagolásban? Ki? Az a sztár, akit én kedvelek? Ez elképzelhetetlen…

#Rebeka
2013.03.14.

Rebeka kipróbálta: Légy figyelmes!

Ezen a héten valami igazán különlegeset szerettem volna kipróbálni a Rebeka kipróbálta blogban. Mostanság rengeteg híresség szervez jótékony akciót, pénzgyűjtést. Ehhez persze valamit nyújtani is kell, és néhányan szinte őrültségnek tűnő dolgokat is elvállalnak.

#tehetség
2013.01.25.

Tehetségkutatók világa

Számos különleges hangú fiatalt ismerhettünk meg az elmúlt néhány év tehetségkutató műsoraiban. Egy ilyen műsor embert próbáló feladat, nagy teherbírást és kötélidegeket kíván meg a résztvevőktől.

#tehetségkutató verseny
2013.01.25.

Pál Dénes: Fenekestül felfordult az életem

Ami egyrészről öröm, az másrészről óriási teher Pál Dénes életében. A tehetségkutató, a rivaldafény és a fokozott figyelem ugyanis bármilyen fiatal is, még az ő szervezetén is nyomot hagyott: a Voice tehetségkutató műsor győztese hónapok óta keveset alszik, és azt is rendszertelenül, szívritmus zavarai miatt a kávéval is le kellett állnia, és sportolni sincs ideje. Azt ígéri, hogy a verseny után változtatni fog.

#vásárlás
2012.12.27.

Mikor ne vásárolj?

Számodra milyen hely egy szupermarket? Olyan, ahol a liftből szól a vontatott zene, miközben vonszolod magad lépésről lépésre és megöl az unalom? Vagy egy olyan, ahol megtöltheted a bevásárlókosarad minden jóval, és még talán néhány ingyen termékmintát is sikerül begyűjtened vásárlás közben.

#oscar
2012.02.27.

Elmaradtak a nagy meglepetések az Oscar-díjátadón

Nem történtek nagy meglepetések a tegnap esti Oscar-díjátadón, már ami a díjazottakat illeti, ám maga a show a korábbiakhoz képest egész élvezhető volt, hatalmas mennyiségű film- és sztárparódiával, régi idők bejátszásaival és egy rövid Cirque Du Soleil-előadással megtűzdelve.

#Ambrus Attila
2012.02.07.

A Viszkis mint celeb: milyen hatással van a kamaszokra?

Minden életkorban fontos, de különösen a kisiskolásoknál és a kamaszoknál jelentős, hogy fel tudjanak nézni valakire. Ennél a korosztálynál erős az igény a mintakövetésre, azaz szükségük van egy olyan példaképre, akinek az erkölcsi értékrendjével, viselkedésével azonosulni tudnak.

#sztár
2011.05.28.

Sztárok magas IQ-val

Jodie Fosternek 132-es IQ-ja van, ami jelentősen magasabb az átlagos 100-110-nél. A gimnáziumban éltanuló volt, valamint summa cum laude diplomázott a Yale egyetemen.

#szépség
2011.03.01.

A sztárlét és a szépség ára

Semmi rossz nincs abban, ha valaki szép szeretne lenni. A kérdés inkább az, hogy miért gondoljuk, hogy a szépség olyan nagyon fontos kritérium az életben? Miért van az, hogy ha megkérdeznek, kapásból fel tudsz sorolni egy sor olyan nőt, akik a szépségüknek köszönhetően lettek híresek, míg olyanokat, akik kitartó munkával, új ötletekkel megváltoztatták a világot, talán egyet sem?

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.