Lélek, hűtlenség

#Lélek #hűtlenség

17 db cikk a témában

5 tipp a gyötrő féltékenység ellen
#féltékenység
2023.10.14.

5 tipp a gyötrő féltékenység ellen

Zavar, ha megnézi a barátodat vagy barátnődet a többi ember? Ki nem állhatod, amikor a kedvesed a volt párjáról beszél? Ha a válaszod a fenti kérdésekre igen, akkor nagyon úgy fest, hogy féltékenyben szenvedsz. Hogyan küzdheted le az érzést?

Megcsalók
#tesztoszteron
2023.06.07.

Megcsalók

Miért kockáztatnak a férfiak mindent egy kis kalandért, szexért? A felelős nem más, mint az agyi kémia, az evolúció, és igen, a tesztoszteron!

#szerelem
2021.10.29.

Mit ne tegyél, amikor szerelmes vagy?

A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

#barátság
2021.06.23.

Igaz barát? Idővel kiderül

Elég kiábrándító, ha az ember azt hiszi, sok jó baráttal van körülvéve, aztán ráébred, hogy egy igazi barátja sincs - panaszolta egy ismerős hölgy (nevezzük Évának). Amíg egészséges volt, napi szinten jöttek a barátnők látogatóba, vittek egymásnak kóstolót, együtt itták a napi kávéjukat. Karácsonykor, szülinapkor megajándékozták egymást. Aztán Évának egészségügyi panaszai lettek.

#szakítás
2021.01.11.

Ideje szakítani?

Egy kapcsolatban ragadtál, amiről nem vagy meggyőződve, hogy tartania kéne még? Segítünk eldönteni, hogy itt van-e az ideje a szakításnak. Ha ezek közül az indokok közül bármelyik illik rád és a párodra, kezdj ez azon gondolkodni, hogy talán itt az ideje tenni valamit.

#megcsalás
2020.08.03.

7 jel, ami azt sejteti, hogy megcsal

Azon gondolkozol, hogy a barátod megcsal-e? A legfontosabb, hogy ne gyanakodj erre, ha nincs jó okod rá. Nem az a megoldás, hogy állandóan ellenőrizgeted a telefonját és a Facebook-profilját - így csak magadból csinálsz hülyét. Ha a következő állítások közül 3 vagy több igaz, akkor előfordulhat, hogy nem alaptalanul gyanakodsz.

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#csalódás
2015.03.28.

Ha úgy érzed, megcsal a párod...

Mit tehetsz, ha úgy gondolod, hogy megcsal a barátod? Azon tűnődni, hogy vajon találkozgat-e valaki mással, szörnyű sejtés, nagyon bizonytalannak érezheted magad miatta. Vajon csak beleképzeled a dolgokat? Vagy tényleg van valaki más mellette?

#randi
2014.10.22.

Hogyan verd ki őt a fejedből?

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.

#szülő
2011.09.18.

Amikor a szülők csalják meg egymást…

Ha a szüleid megcsalják egymást, fájdalmat érzel. És legyen belőle válás vagy sem, úgy érezheted, hogy soha nem leszel túl rajta. De egy bizonyos idő után, lehet hogy hónapokba, sőt évekbe is telhet, de tudsz majd velük erről beszélni düh és félelem nélkül.