A vallás és én!

Anyukám még egészen jól fogadná szerintem, de apám teljesen kiborulna. Ő utálja a vallást és főleg az arabokat. Én így boldogabb vagyok, régen szorongtam de most jobb nekem. Csak nem tudom mit tegyek, mert olyan helyzetben vagyok, ami sakkban tart.

Ugy gondoltam, várok, amíg 15 éves nem leszek, most 13 vagyok. Remélem akkor megértenek majd. Bonyolult megérteni engem, de már kiskorom ota vonzott a keleti világ. A vallás 2 éve kezdett el foglalkoztatni, de nem sokat törődtem a megtéréssel tavalyig.

Nem akarok szentbeszédet tartani, nem vagyok olyan. Csak szeretném, ha az emberek nem a testi adottságaimra figyelnének, hanem a mondandómra.És a muszlim vallás segít nekem ebben.

Kérlek adjatok tanácsokat hogy könnyeb legyen a helyzetem. Hogy mondjam el nekik?Mit tegyek?
Egy 13-éves lány.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!