Vágyak, orális szex

#Vágyak #orális szex

17 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
10 tény az orális szexről
#szex
2023.12.31.

10 tény az orális szexről

Nemi betegségek kockázata, szüzesség elvesztése, terhesség kialakulása. Ezek a leggyakoribb témakörök, amelyek az orális együttléttel kapcsolatban bizonytalanságokat okoznak. Íme, 10 dolog, amit tudnod kell az orális szexről!

Szex-típusok és nemi betegségek: mikor mit kaphatunk el?
#szex
2023.11.25.

Szex-típusok és nemi betegségek: mikor mit kaphatunk el?

A pároddal most kezditek felfedezni a fizikai élvezeteket a kapcsolatotokban? Ha már kielégítettétek egymást kézzel, felmerülhet a kérdés, hogy ez azt jelenti-e, hogy szexuálisan aktívak vagytok? Ha még szűz vagy, de már túl vagy a pettingen, az azt jelenti, hogy szexuálisan aktív vagy?

HPV és a méhnyakrák
#hpv
2023.11.09.

HPV és a méhnyakrák

Körülbelül két évtizeddel ezelőtt a szakértők kapcsolatot fedeztek fel a HPV (Human Papillomavirus) vírussal való fertőzöttség és a méhnyakrák kialakulása között. Azóta sok kutatás eredményeként még több információjuk van a tudósoknak arról, hogyan vezethet a HPV vírus a méhnyakrák megjelenéséhez.

A szexfüggőség jelei
#szex
2023.07.02.

A szexfüggőség jelei

A szexfüggőség egy olyan betegség, amely férfiakat és nőket egyaránt érinthet, az egyén hátterétől és kultúrájától függetlenül. A szexfüggőség olyan állapot, amely képes felemészteni a beteg és családja életét.

Mik az orális szex veszélyei?
#orális szex
2023.05.08.

Mik az orális szex veszélyei?

Az orális szex lehet élvezhető és egészséges része egy komoly párkapcsolatnak, amennyiben mindkét fél akarja, de arról sokan nem tudnak, hogy komoly veszélyei is vannak.

Férfiak félelme az ágyban
#szex
2021.04.15.

Férfiak félelme az ágyban

Nem csak a lányok szoktak aggódni a kinézetük miatt, ez a srácokra is ugyanannyira jellemző, főleg, ha intim együttlétről van szó. Nem csak a méreteik okoznak bizonytalanságot, gyakran a párjuk reakciói miatt is kérdések merülnek fel a férfiakban. Lássunk ezek közül néhányat.

Terhesség orális szextől?
#orális szex
2020.03.23.

Terhesség orális szextől?

Ha a barátom nemi szervét a számba veszem és az előváladékot vagy ondót lenyelem, attól lehetek terhes? Soha senkitől nem kaptam választ és nem akarok felelőtlen lenni. Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szex
2020.02.06.

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

#szex
2017.03.05.

Az orális szex nem egyenlő a biztonságos szexszel!

Fontos már az elején tisztázni: az orális szex és a közösülés két nagyon különböző dolog. Az orális szex igen népszerű a fiatalok körében is, mivel a legtöbben abban a tévhitben élnek, hogy teljesen biztonságos, pedig akár életre szóló betegséget is okozhat.

#orális szex
2017.02.15.

Az orális szex veszélyei

A legtöbb kamasz nem úgy tekint az orális együttlétre, mint szexre, hanem mint valami alkalmi és kockázatmentes szórakozásra. Tévhit, hogy az orális szex biztonságos. Jó, ha tudod, hogy akár egy életre szóló betegséget is okozhat, ha nem vigyázol.

#szex
2016.08.29.

Orális szexnél kell védekezni?

15 éves lány vagyok és néhány napja megbeszéltük a barátommal, hogy nem fekszünk még le egymással, mert még korai, de ő szeretne már valamit, ezért kitalálta, hogy ő valamilyen meglepetés módon örömet szeretne nekem szerezni.

#szex
2016.04.15.

Az orális szex rákot okoz?

A különböző súlyos fej- és nyakdaganatok előfordulási arányának gyors ütemű növekedéséért úgy tűnik, egy orális szex útján terjedő vírus, a HPV a felelős, és a védőoltás a fiúk számára ugyanolyan fontos, mint a lányoknak – állítja egy tanulmány.

#szex
2016.04.11.

Nem csak a szüzességed a tét!

Úgy gondolod, hogy készen állsz a szexuális életre? Gondoltál már arra, hogy esetleg terhes lehetsz vagy egy egész életre kiható nemi úton terjedő betegség áldozatává válhatsz? Mielőtt beadod a derekad, mérlegeld a kockázatokat.

Szájon át ugye nem lehet teherbe esni?
#szex
2011.11.19.

Szájon át ugye nem lehet teherbe esni?

Kedves Szerkesztőség! A gimiben hallottam ezt a szexuális neveléssel foglalkozó órán a tanáromtól, és kíváncsi vagyok, vajon igaza van-e. Tényleg teherbe eshet attól a lány, hogy sperma van a szájában?