Lélek, sms

#Lélek #sms

12 db cikk a témában

Chat etikett
#chat
2023.10.22.

Chat etikett

A chatelés immár a legismertebb és legtöbbet használt kommunikációs csatornává nőtte ki magát, ezért a hozzá kapcsolódó viselkedési normákat is fontos megismernünk.

#randi
2021.10.23.

El fog hívni egy második randira?

Két hete fantasztikus randin vettél részt, de azóta nem került szóba a második randi? Azon gondolkozol, vajon el fog-e hívni, és mikor?

#függűség
2021.04.17.

A legbizarrabb függőségek

Függeni nemcsak drogtól, alkoholtól, dohányzástól vagy szerencsejátéktól lehet. Hallottál már jégfüggőségről vagy a fogfehérítéstől való függőségről? Melyek a legbizarrabb függőségek?

#szerelem
2019.04.30.

Túlságosan odavan értem...

Virágokat, ajándékokat vesz nekem, és azt mondja, örökké velem akar maradni. Még csak egy hónapja vagyunk együtt. Elképesztő, mennyire odavan értem, de valami nagyon zavar ebben. Miért?

#randi
2017.06.24.

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

#telefon
2014.09.20.

Okostelefon-függőség: létezik!

Vajon az okostelefonok tényleg rabjukká teszik tulajdonosaikat? Hiszen azt már ma is tudjuk, hogy az internet, illetve a számítógép bizonyos formái addiktívak, tehát függővé lehet válni tőlük. És még ha most nem is látjuk, vagy nevezzük nevén, az okostelefon-függőség egy létező, kifejezetten gyakori dologgá nőtte ki magát.

#vezetés
2012.06.16.

Az anyukám vezetés közben SMS-ezik. Hogyan szoktathatom le róla?

„Mit csináljak, ha már kértem az anyukámat, hogy hagyja abba a vezetés közbeni SMS-ezést és világossá tettem a számára, hogy a barátaim és én rosszul érezzük magunkat emiatt. De még mindig aggódok, hogy ugyanúgy csinálja, amikor nem ülök mellette a kocsiban.”

#sms
2011.03.12.

A túl sok SMS ronthatja az egészséged

Egy új tanulmány szerint a tizenéveseknél a túlzott SMS írás és a közösségi oldalak túlzásba vitt használata miatt nagyobb a valószínűsége annak, hogy egészségtelen viselkedést tanúsítanak, mint például a dohányzás, ivás, drogozás.

#sms
2010.10.12.

A lány, aki megállás nélkül sms-ezik

Ha nem tudsz leállni az sms-ek vagy e-mailek küldésével, akkor mentális problémád van. Ilyennel él együtt például Nikki Brown is – nem tudja lerakni a kezéből a telefonját.

#randi
2010.10.05.

Randizás a szabadban

A legújabb kutatások szerint a jó egészségnek örvendő, jó kondícióban lévő nők akár 5 vagy 6 évvel tovább élhetnek szexuális életet, mint punnyadó társaik. A férfiakról nem is beszélve. Akik nem a sörhas növesztésben versenyeznek a TV előtt, hét évvel is meghosszabbíthatják szexuális életüket.

#SMS
2010.07.16.

SMS – törvények egy párkapcsolatban

Szeretnénk egy kicsit segíteni, hiszen sokan nem biztosak abban, hogy mit tehetnek és mit nem egy párkapcsolat alatt SMS-ezés közben. Egy neves kapcsolat-szakértő tippjei segítségével sokat javíthatsz az SMS-ezési szokásidon.

#kapcsolat
2009.11.26.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 2. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.