/ A TE történeted

A TE történeted

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!
Szeretted volna valaha érezni, hogy milyen lebegni a kavargó színek és formák közt, ahol mindenki szeret és nincs fájdalom, csak az amit Te kívánsz? Ahol a szüleid nem piszkálnak, nem érzed magad csúnyának és kövérnek, és az a srác szeret, akit titokban bálványolsz? Hidd el, ilyen világ nincs. Én most elmondom neked, hogyan éld túl az elmenekülés és a drog utáni való vágyadat.
2010-02-03 Nincs hozzászólás
Én egy olyan lány vagyok, aki mindig függ valamitől. Amint kigyógyulok az egyik szenvedélyemből, máris helyébe lép egy másik. Nem tudom miért van ez, hiszen ha mostanában nem is, de pár évvel ezelőtt még teljesen kiegyensúlyozott és boldog voltam.
2010-02-02 Nincs hozzászólás
Elmondok egy sztorit arról, hogy hogyan NE gyantázd a bikinivonaladat. Nem igazán ismerem a hagyományos módszert, de már biztos vagyok abban, hogy mit nem szabad csinálnod.
2010-02-01 Nincs hozzászólás
Egy nap egy nagyon jóképű fiú szomszédunk lett aki "véletlenül" ismerte a barátnőmet, aki bemutatott neki. Egy héttel később már jártunk, nagyon jó volt vele, de sajna kiderült hogy végig egész 2 hétig volt barátnője... Nagyon rossz érzés volt, de túléltem valahogy...
2010-01-29 Nincs hozzászólás
Az én történetem egy fiúról szól, aki egy terhes lányt elhagyott a bajban...
2010-01-27 Nincs hozzászólás
Egy fiatal lány története, aki képes volt az egészségét is kockára tenni a szerelme kedvéért. "A világ azoké, akik elégedettek magukkal."
2010-01-25 Nincs hozzászólás
Nincs nehezebb annál, mintha elhagysz valakit, akit szeretsz. Biztos, hogy a halál szomorú és nehéz dolog, de az, hogy tudod, hogy ő még él de a távolság miatt nem láthatod, talán még nehezebb. Különösen, ha ez a valaki az anyukád, vagy az apukád.
2010-01-23 Nincs hozzászólás
15 éves vagyok, a szüleim egész kicsi koromban meghaltak. Most a bátyámmal élek, és nincs valami jó sorsunk. Nekem is dolgoznom kell, hogy kijöjjünk a pénzből havonta. Alig alszom, és lassan kezdek megbolondulni. Még minden nap várom haza szüleimet, pedig több éve történt a baleset, de én egyszerűen nem tudom feldolgozni. :(
2010-01-15 Nincs hozzászólás
Mindenkinek (vagyis a legtöbb olvasónak) gondolom ismerős az első év a szakközépiskolában vagy gimnáziumban Az én nagy történetem itt kezdődött, ami azóta sem ért véget......Hogy ez baj-e vagy nem, azt még most sem tudom.
2010-01-10 Nincs hozzászólás
Sziasztok! 16 éves vagyok, és már 3 éve vagyunk együtt a barátommal. Semmi olyat nem siettettünk, így több mint egy évet vártunk az első szeretkezésig. A szüleinknek sokáig fogalma se volt arról, hogy szexelünk, túl fiatalnak tartottak bennünket az egészhez.
2010-01-10 Nincs hozzászólás

<<  1 ... 27 28 29 30 31  >>