/ A TE történeted

A TE történeted

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!
Sokan a depressziót nem veszik komoly betegségnek, jó magam sem gondoltam annak. De rá kellett jönnöm, hogy az ember nagyon hamar belecsöppen ebbe a betegségbe, viszont kijutni már nem olyan könnyű....
2014-04-11 Nincs hozzászólás
Úgy érzed, hogy meleg vagyok, és ezt nem bírod elfogadni? Nem vagy egyedül, de hidd el, a legrosszabb amit a tehetsz, az az, ha hagyod a dolgokat maguktól történni!
2014-04-04 Nincs hozzászólás
Ha behunyom a szememet, hallom az időt rohanni... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Oh Istenem! Kell ez nekem? A tanulás, Az élet, A szerelem? ... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Egy apró gonosz mosoly jelenik meg a szájuk szegletében... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Most rímekbe öntöm, hogy mit érzek irántad, Elsuttogom történetünk hervadó virágnak... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Nekünk, kamaszoknak egyre több problémával kell megküzdenünk... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Türkizkék mélység néz szemközt velem, Arcán mosoly, homlokán értelem... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Még az emberek megjelenése előtt több ezer évvel alakult ki a Himalája egyik hegyének a gyomrában ez az üreg... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Csabi, aki régóta tetszik, ideadta a jegyeket a bulira. Lili barátnőm arca azonnal felderült... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!
2014-03-31 Nincs hozzászólás

<<  1 2 3 4 5 ... 31  >>