Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2020.01.29.

Veszélyes szexjátékok

Egyre inkább terjednek a médiában a szokatlan, néha veszélyes szexuális játékok, ennek hatására a kevéssé tájékozott kamaszok könnyen esnek abba a hibába, hogy nem mérik fel kellően ezen „játékok” veszélyét, rizikóját, és könnyen szereznek maradandó károsodást maguk vagy partnerük számára.

#orgazmus
2019.10.28.

A nő is ejakulál: tudnivalók az orgazmusról

Úgy 20-25-re becsülhető azoknak az ingereknek a száma, amit orgazmus névvel lehet illetni. Orgazmusnak tekintjük azt az állapotsor-változást, amely során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be.

#szex
2019.09.19.

Miért alszanak el a pasik szex után?

Neked is ismerős lehet a szitu: az együttlét után párod egyszerűen elalszik, ahelyett, hogy odabújna hozzád, és megsimogatna. Felmerül a kérdés: miért?

#ujjazás
2019.06.06.

Kaphatok-e fertőzést az ujjazástól?

Kedves szakértő! Még szűz vagyok, de a barátom már kézzel és orálisan is kényeztet. Néhány hete azonban a hüvelyem bevörösödött, elkezdett viszketni és fáj, ha hozzáérek. Elég kényesnek érzem ezt a dolgot ahhoz, hogy anyukámmal beszéljem meg. Mit kellene tennem?

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

#szülő
2018.08.25.

Vibrátort találtam a szüleimnél!

„Furcsa problémám van, amit nem tudom, hogy oldjak meg. 18 éves lány vagyok. Amit nem tudok feldolgozni, az a szüleim szexuális élete.” Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!

#szex
2017.04.24.

Hogyan juttassak el egy nőt az orgazmusig? - A szakértő válaszol

Sokszor hallom, hogy a fiúk nincsenek is tisztában azzal, hogy az aktust a lány kifejezetten nem élvezte, gyakorlatilag így a fiú csak kihasználja (akár akaratlanul is). Én azt akarom, hogy ha majd egy kapcsolatban a lány megbízik bennem annyira, hogy szexre kerüljön a sor, akkor azért minimum az első alkalommal maximálisan ki legyen elégítve (hiszen nekem sok nem kell, hogy jól érezzem magam).

#szex
2017.03.05.

Az orális szex nem egyenlő a biztonságos szexszel!

Fontos már az elején tisztázni: az orális szex és a közösülés két nagyon különböző dolog. Az orális szex igen népszerű a fiatalok körében is, mivel a legtöbben abban a tévhitben élnek, hogy teljesen biztonságos, pedig akár életre szóló betegséget is okozhat.

#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#orális szex
2017.02.15.

Az orális szex veszélyei

A legtöbb kamasz nem úgy tekint az orális együttlétre, mint szexre, hanem mint valami alkalmi és kockázatmentes szórakozásra. Tévhit, hogy az orális szex biztonságos. Jó, ha tudod, hogy akár egy életre szóló betegséget is okozhat, ha nem vigyázol.

#szex
2017.02.07.

Le akar velem feküdni, mit tehetek?

Kedves Szakértők! 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, akit nagyon kedvelek. Néhány napja megkérdezte, hogy le akarnék-e vele feküdni. Igen is, meg nem is. A kérdésem az, hogy ha óvszerrel védekeznénk, akkor az mekkora biztonságot nyújtana? Illetve, először is szeretnék vele találkozgatni, szeretném, ha elhívna egy randira. Hogy hozzam fel ezt a kérdést előtte? Köszönöm a segítséget.

#petting
2017.02.02.

Hogyan beszélj a szexről?

Elolvashatsz mindent a szexről, lehet szexuális tapasztalatod is, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem neki nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.