Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

219 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Ejakuláció befelé - Ilyen is van?
#szex
2022.05.20.

Ejakuláció befelé - Ilyen is van?

"Nemrég volt az első orális szex élményem a barátnőmmel. Tényleg nagyon jó volt, olyat éreztem, mint maszturbálás alatt még soha (egész testemben remegtem, a talpamtól a fejem búbjáig). Azonban az orgazmusom után szólnom kellett neki, hogy hagyja abba, mert én már elmentem, de ezt ő nem érezte. A kérdésem az, hogy lehetséges ez? Lehet, hogy befelé ejakuláltam?" Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatából.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba
#szex
2022.04.13.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba

Nagy valószínűséggel, mivel ezt a cikket olvasod, veled is megtörtént az a kellemetlen, de nem szokatlan helyzet, hogy egy szexuális aktus során nem sikerült azt a teljesítményt nyújtanod, ami neked és a partnerednek is örömet okozott volna. Nos, első és legfontosabb MOST, hogy nyugodj meg, nincs semmi baj.

#fiú
2022.03.19.

Szex vagy erőszak?

A szexuális zaklatásnál csak az egyik fél, az elkövető vágyai és akaratai teljesülnek, ezt kényszeríti rá az áldozatára.

Mítoszok az első alkalomról
#szűz
2022.01.13.

Mítoszok az első alkalomról

Miután annyiszor kibeszélik, ábrázolják és elemezgetik a médiában a szüzesség és annak elvesztésének témáját, továbbra is rengeteg félreértés és zavar övezi ezt a témát. Az alábbiakban néhány, a témával kapcsolatosan elterjedt mítoszról rántjuk le a leplet.

#szex
2021.06.23.

Első szex: Félek, hogy mit szól majd a lány...

"15 éves srác vagyok, és kimondottan attól félek, hogy első alkalomkor mit szól majd a lány, ha meglátja a nemi szervemet, ami 15cm! Sikerül vajon elélveznie?" A szakértő válaszol.

#szex
2021.05.25.

Miért nincs orgazmusom?

Még sosem volt orgazmusom. Próbáltam már maszturbálni, de sokkal inkább volt fájdalmas, mint kellemes. Összesen két alkalommal szexeltem, ami nagyon fájt és egyáltalán nem élveztem. Volt már pár sráccal orális élményem, de semmi sem vitt el a csúcsra.

#fogamzásgátló
2021.03.30.

A fogamzásgátlók veszélyei

A nem kívánt terhesség elkerülésének egyre szélesebb körben használt módja a fogamzásgátló tabletták szedése. A készítmények alkalmazása azonban nem csak a különböző nemi úton terjedő fertőzések ellen nem nyújt védelmet, de nagymértékben növeli a trombózis kialakulásának kockázatát is.

#szex
2021.02.14.

Beszélj a kedveseddel a szexről!

Ha beléptél a pubertáskorba, akkor előbb-utóbb a szexuális kérdések is szóba fognak kerülni. Íme, néhány tanács, hogy mit mondj a párodnak erről a témáról.

#petting
2021.01.20.

Petting: előnyök és hátrányok

A petting tulajdonképpen nem más, mint tényleges szexuális aktus nélkül egymás testének felfedezése, megismerése, örömszerzés. Az egyszerű simogatástól a forró csókon át a masszázsig sok minden ebbe a kategóriába tartozik.

Pánszexuális - Mit jelent a kifejezés?
#pánszexuális
2020.12.05.

Pánszexuális - Mit jelent a kifejezés?

A pánszexuális kifejezés sokféleképpen definiálható, de általánosságban azt jelenti, hogy valaki nemétől és szexuális irányultságától függően képes vonzódni akárkihez.

#erekció
2020.10.22.

Kínos - Túl gyakran van erekcióm!

Ha egy lány közel kerül hozzám, vagy hozzám ér, akkor nekem egyből feláll. Már nagyon szeretnék szeretkezni és sokat gondolok erre. Lehet, hogy ettől van?

#pénisz
2020.04.30.

Cikiznek az intim méretem miatt, tényleg túl kicsi?

14 éves srác vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban 5-6 cm, merev állapotban 13-13,5 cm. Egy lány ezt megtudta, és ezzel cikiz, emiatt önbizalomhiányban szenvedek. Kérem nyugtasson meg, hogy még nőni fog a péniszem.

Terhesség orális szextől?
#orális szex
2020.03.23.

Terhesség orális szextől?

Ha a barátom nemi szervét a számba veszem és az előváladékot vagy ondót lenyelem, attól lehetek terhes? Soha senkitől nem kaptam választ és nem akarok felelőtlen lenni. Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szex
2020.02.25.

Az anális szex veszélyei

Szilvi már pár hónapja együtt járt a barátjával, és beleegyezett a srác unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.