/ SULI / munka

SULI munka kategória (73)

Egyetemistáknak való részmunkaidős állást keresel? Ha igen, akkor tudnod kell, hogy számos remek lehetőség áll előtted. Sok munka ezek közül működhet az egyetemi időbeosztásoddal együtt is. Néhányat pedig még a campus területén is megtalálhatsz.
2014-10-14
Az élet rövid, és ennek körülbelül felét munkával töltjük. Ha nem olyasvalamivel foglalkozol, amit szeretsz, akkor az életedet jócskán megnehezítheted magadnak.
2014-01-27
Az autisták korlátozott képességekkel rendelkeznek? A figyelemhiányos hiperaktivitás zavarban szenvedő diákoknak tanulási nehézségeik vannak? Aki egyszer speciális oktatásban vesz részt, abban is marad? A sajátos nevelési szükségletű gyerekek által tanult tananyag sokkal egyszerűbb? Most kiderül!
2013-10-09
Utalással kapod meg a fizetésedet? Egyetemre jársz szeptembertől és diákhitelt szeretnél? Bankkártyára vágysz? Elérkezett az idő, hogy neked is bankszámlacsomagod legyen. Megkerestük a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét, hogy segítsenek eligazodni a bankok igen sűrű erdejében.
2013-08-14
A cím akár egy álláskereső hirdetés szövege is lehetne, de nem az. Igaz, Vanda még nem találta meg a megfelelő állást, egy hónapra tervezi, hogy diákmunkát vállal, aztán szeptemberben ismét iskolába megy.
2013-08-02
Az érettségi megszerzéséhez nélkülözhetetlen, 50 órás közösségi szolgálat a nyári szünetben is elvégezhető, ha éppen most van rá időd és nem vállalsz diákmunkát. Naponta összesen 3 óra számolható el közösségi tevékenységként. Az érdeklődésednek megfelelően különféle tevékenységek közül választhatsz. Mi két szolgálatnál jártunk.
2013-07-18
A legtöbbek fejében az önkénteskedés szó hallatán néhány olyan ember képe jelenik meg a lelki szemei előtt, akik szemetet szednek az utcán vagy idős néniknek segítenek. Ám az önkénteskedés ennél sokkal több, rengeteg fajtája létezik. A lényeg ugyanaz: semmilyen fizetést nem kapsz. Legalábbis a legtöbben ezt gondolják.
2012-11-28
Fontos dátum a mostani a felvételizőknek: nyilvánossá váltak a szeptemberben induló felsőoktatási képzések felvételi ponthatárai. Most kiderül, sikerült-e bejutnod a kiválasztott egyetem vagy főiskola képzésére.
2012-07-24
Emlékeztek még arra a 12 éves fiúra, aki az egyik fővárosi aluljáróban terrorizálta a járókelőket? Vagánykodott, agresszíven viselkedett, üvöltözött, majd odáig fajult a cseppet sem szórakozató viselkedése, hogy megszúrt egy másik fiatalt. Őt akkor nem lehetett felelősségre vonni, jövőre azonban már a 12-13 évesek is felelnek tettükért.
2012-07-13
Bányák, rizsföldek, sötét varróüzemek, vegyszer-gyárak. Helyek a világon, ahol gyermekek milliói végeznek olyan munkát, ami veszélyezteti egészségüket, tanulási lehetőségeiket, alapvető jogaikat.
2012-06-12
Kísérleti programot indított az Európai Bizottság egy olyan nemzetközi rendszer tesztelésére, amelynek célja európai uniós tagországok állást kereső fiataljainak munkához segítése más tagállamban.
2012-05-25
A felsőoktatásban a hallgatók 43 százaléka vállal tanulmányai mellett munkát, ezen belül az esti, levelező vagy távoktatásos munkarendben tanulók jóval több mint nyolcvan százaléka dolgozik, míg a nappali tagozatosok egynegyede vállal munkát - derül ki a diplomás pályakövető rendszer kutatásából.
2012-04-25
Diákból álláskereső. Sok fiatal néz szembe ezzel a problémával. Átlagosan 4-5 hónap alatt találnak munkát az álláskeresők, de mit tehetünk akkor, ha ezután sem alkalmaznak minket? Megpróbálunk segíteni.
2012-04-18
Szerencsére idén túl vagyunk már egy péntek 13-án, ma van a második, és lesz még egy július 13-án. Három péntek 13-a egy éven belül balszerencsét hoz, vagy csak ártalmatlan babonáról van szó?
2012-04-13
Nem vagy benne biztos, hogy megengedhetsz magadnak egy vakációt vagy csak olcsón szeretnél utazni? Noha a nyár még arrébb van, az alábbi lehetőségeknél nem árt időben lépni! Olvass tovább, és böngészd át ezeket az ötleteket, melyeket követve ingyen vakációzhatsz!
2012-03-28
<<  1 2 3 4 5  >>