Ezt látnod kell, gimnázium

#Ezt látnod kell #gimnázium

4 db cikk a témában

#hátizsák
2021.08.24.

A legjobb, legstílusosabb hátizsákok tizenévesek számára

A hátizsák a lehető legjobb táska, mind a maximális mennyiségű dolog elhelyezése, mind a hordozása szempontjából. Nyilvánvaló, hogy a tizenévesek batyujára nézve, mindez érvényesíthető. Akár a suliról beszélünk, akár utazásról vagy egy szimpla szabadtéri rendezvényről, rengeteg klassz hátizsák található, amelyek megfelelnek a tinédzserek igényeinek. Mivel különösen ez a korosztály szeretne menőnek látszani és lépést tartani a trendekkel, fontos, hogy ne a stílust kelljen feláldozniuk a funkciókért, vagyis a kiválasztott darab bírjon el mindent, amit szükséges, ne terhelje túlságosan a hátat és a vállakat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig hordja a nebuló, és mindemellett persze nézzen ki fantasztikusan jól. Nézzük, manapság mik a legnépszerűbb hátizsáktrendek, hogy ezek a kis ifjoncok magukkal vihessék életük minden kalandját. (x)

#diákmunka
2021.07.09.

Mik a legjobb diákmunkák?

Az otthonról kapott zsebpénz bizony sokszor nem elég. Szerencsére egy csomó király diákmunka érhető el az országban bárhol. Megmutatjuk, hogyan keress diákmunkát és hogy mik a legjobb diákmunkák most a piacon. (x)

#videó
2015.03.03.

Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül... - Videó

Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.