/ Szakertő válaszol / Szépségápolás (haj, bőr, köröm) / SZEPLŐS vagyok! És még tá...
  

SZEPLŐS vagyok! És még tágpórusú is!

ora 2010-10-29 16:30:55
Kedves Dr. Nő!
Nemrég vettem észre, hogy szeplős vagyok, ezt valahogy eddig nem vettem észre. Eddig mindig a tág pórusokra fogtam a foltokat, mert a táp lyukak belseje sötétebb a benne lévő árnyék miatt:) Sajnos a pórusaim is elég tágak abban a bizonyos T alakban, de leginkább az orromnál, és mindig van benne kemény mély mitesszer amir nem lehet kinyomni mert nagyon mélyen van és nem is ér ki a vége be van süppedve a bőr alá ..
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel lehet-e vmit kezdeni, és a szeplőket el lehet-e tüntetni, s ha igen milyen módszerekkel?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Szakértőnk válasza a SZEPLŐS vagyok! És még tágpórusú is! kérdésre

Kedves Levélíró!

A mitesszerek ellen annyit tehetsz, hogy időnként elmész egy kozmetkushoz, aki alaposan kitisztítja a bőrödet, emellett pedig az otthoni, rendszeres arcápolásra is odafigyelsz.Vagyis naponta két alkalommal használod az arclemosó, tonik, arckrém triót , hetente egyszer pedig bevetheted a bőrradírt is. Kaphatók speciálisan pórusösszehúzó hatású krémek is. Fogyassz sok folyadékot (napi mondjuk 2 litert összesen).

A szeplők ellen többféle házi praktikát is találtam, pl. a citromlével vagy uborkával való kezelés, és van, akinek használt is. Kapható szeplő/májfolt halványító krém is, esetleg kérdezz utána a kozmetikusnál vagy a patikában. Különben szerintem a szeplők nagyon kedvessé teszik az ember arcát. Dehát nyilván akinek van, az pedig szabadulni szeretne tőle

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések