Ezt látnod kell, lányoknak

#Ezt látnod kell #lányoknak

21 db cikk a témában

Minden napra új bikini? Megmutatjuk, hogyan!
#bikini
2023.04.25.

Minden napra új bikini? Megmutatjuk, hogyan!

Közeledik a strandszezon! Elnézve az utóbbi évek alakulását, könnyen lehet, hogy pillanatok alatt betoppan a nyár. Vagyis nem érdemes tovább várni a fürdőruha beszerzésével, mert hamarosan üdítő ötletté válhat a hűsítő csobbanás, vagy éppen a napon sütkérezés. Márpedig ezek közül egyik sem képzelhető el igazán szexi bikini nélkül. De vajon hogyan alakul a 2023-as trend? Mutatjuk! (x)

Hogyan válasszuk ki a tökéletes farmert?
#farmer
2023.01.24.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes farmert?

A farmer egy olyan nadrágtípus, ami minden nő ruhatárában egyértelműen kötelező darab, ráadásul nem árt, ha többféle fazonban és színben is előfordul már a kapszula kollekcióban. Sokféle stílust alkothatsz velük, klasszikust és kicsit offenzívabbat egyaránt. A jó minőségű női farmernadrág minden női gardrób alapja, és manapság óriási a farmer választék. Hogyan válasszuk ki a tökéletes típust magunknak az elsöprő felhozatal tükrében? (x)

Nőként az informatikában - Ejtsük a sztereotípiákat
#informatika
2022.11.21.

Nőként az informatikában - Ejtsük a sztereotípiákat

Az informatika nemcsak kódolás, hanem folyamatos tervezés és tesztelés. Az egyik legdinamikusabban fejlődő terület, ugyanakkor mindig tartogat kihívásokat. Ha pályaválasztás előtt álló fiatal nőként már gondolkodtál azon, hogy ezt a foglalkozást választod, az alábbi pontok valószínűleg megerősítenek a döntésedben. (Támogatott tartalom - x)

#illemszabályok
2021.11.14.

Ki köszön először: a nő, a férfi, a tanár vagy az idős ember?

Mivel társadalomban élünk, mindannyiunknak ismernie kell néhány illemszabályt, melyek gyakorlásával egymás iránti tiszteletünket fejezzük ki. A köszönés a tisztelet kifejezésének egyik legalapvetőbb formája, a kapcsolatkialakítás első lépése.

#élettartam
2021.04.10.

Tudományos tény: eddig élhet egy ember

Az emberi élettartam végső határa 115 év lehet egy új amerikai tanulmány szerint, mely évtizedek adatait elemezte - írta a BBC hírportálja a Nature tudományos lap alapján.

#mozi
2016.06.09.

Olyan dolog történt a moziban, amin mindenki meglepődött

Rengeteg meghökkentő reklámmal találkozhattunk már életünkben, amelyeknek célja, hogy felhívja a figyelmet valamilyen fontos dologra, és olyan nyomot hagyjon, amire sokáig emlékezni fognak a nézői. Kétségtelen, hogy az alábbi mozis kampány minden jelenlévő emlékezetébe bevésődött.

#Nick Vujicic
2016.03.17.

A leginspirálóbb videó, amitől jobban érezheted magadat

Úgy érzed, kifogytál a motivációból? Sokszor érezhetjük úgy az életünk során, hogy minden körülmény az utunkba próbál állni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk reményvesztetten arra gondolni: csak én lehetek ekkora szerencsétlen. Viszont minden csak viszonyítás kérdése. Ne gondold, hogy mások nem küzdenek meg a saját akadályaikkal.

#biztonságos internet napja
2016.02.09.

Ma van a biztonságos Internet napja - Te mit posztoltál Facebook-ra?

Sok szó esett már arról a KamaszPanaszon is, hogy miért fontos jól meggondolni, mit teszünk közzé magunkról a közösségi oldalakon. És a jelek szerint nem is lehet elég szót ejteni róla, hiszen sok tini még mindig meggondolatlanul használja az internetet.

#pedofília
2016.01.18.

Ezért ne ismerkedj a neten felelőtlenül - Tanulságos videó

Az internetes ismerkedés, társkeresés alapvetően akkor működhet jól, ha elég érett vagy ahhoz, hogy ne csak a dolog pozitív kimeneteleit vedd számításba, hanem azzal is számolj, hogy bizony komoly veszélyeket tartogathat számodra.

#karácson
2015.12.12.

Mit ajándékozz anyukádnak?

Még készül a karácsonyi ajándéklista? Nem tudod, hogy édesanyád minek örülne igazán? Mutatunk egy szuper ötletet!

#fájdalom
2015.10.18.

Kiderül az igazság: melyik nemnek nagyobb a fájdalomtűrő képessége?

Számtalanszor hallhattuk már, hogy a nőknek nagyobb a fájdalomtűrő képességük. Habár a férfiak az erősebbik nem, ebben a - nem elhanyagolható jelentőségű - dologban bizony több ízben a nők bizonyultabbak erősebbnek. Ugyanakkor vannak, akik cáfolják ezt a feltevést. Lássuk, mi az igazság.

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!