Ezt látnod kell, fiúknak

#Ezt látnod kell #fiúknak

16 db cikk a témában

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi melegítőfelsőt az edzőteremben való stílusos megjelenésért?
#felső
2022.11.02.

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi melegítőfelsőt az edzőteremben való stílusos megjelenésért?

Valószínűleg mindenki tisztában van az edzéshez megfelelő öltözet kiválasztásának fontosságával. Az igényes atléták vagy hobbisportolók számára azonban az is fontos szempont, hogy megjelenésük az edzőteremben is stílusos legyen. Ennek kapcsán pedig a hűvösebb időre való tekintettel is érdemes okosan megválasztanunk ruházatunkat. A legnagyobb különbséget ilyenkor a pólóra felvett melegítőfelső jelenti. Nézzük meg tehát, mikre érdemes odafigyelnünk a számunkra megfelelő modell kiválasztásához, hogy edzés közben is jól nézzük ki. (x)

#illemszabályok
2021.11.14.

Ki köszön először: a nő, a férfi, a tanár vagy az idős ember?

Mivel társadalomban élünk, mindannyiunknak ismernie kell néhány illemszabályt, melyek gyakorlásával egymás iránti tiszteletünket fejezzük ki. A köszönés a tisztelet kifejezésének egyik legalapvetőbb formája, a kapcsolatkialakítás első lépése.

#élettartam
2021.04.10.

Tudományos tény: eddig élhet egy ember

Az emberi élettartam végső határa 115 év lehet egy új amerikai tanulmány szerint, mely évtizedek adatait elemezte - írta a BBC hírportálja a Nature tudományos lap alapján.

#nyelvtanulás
2019.09.06.

Egy elképesztő fiatal srác, aki 19 nyelven beszél

A nyelvtanulás nem mindenkinek megy könnyen. Vannak, akik jobb nyelvérzékkel rendelkeznek, így sokkal hamarabb elsajátítanak idegen nyelveket, mint mások. Előfordul azonban olyan is, hogy valaki extrém módon fogékony a tőle idegen országok nyelvére - ilyen például Vladimir Skultety, aki még nincs 30 éves, de már 19 nyelven beszél.

#mozi
2016.06.09.

Olyan dolog történt a moziban, amin mindenki meglepődött

Rengeteg meghökkentő reklámmal találkozhattunk már életünkben, amelyeknek célja, hogy felhívja a figyelmet valamilyen fontos dologra, és olyan nyomot hagyjon, amire sokáig emlékezni fognak a nézői. Kétségtelen, hogy az alábbi mozis kampány minden jelenlévő emlékezetébe bevésődött.

#biztonságos internet napja
2016.02.09.

Ma van a biztonságos Internet napja - Te mit posztoltál Facebook-ra?

Sok szó esett már arról a KamaszPanaszon is, hogy miért fontos jól meggondolni, mit teszünk közzé magunkról a közösségi oldalakon. És a jelek szerint nem is lehet elég szót ejteni róla, hiszen sok tini még mindig meggondolatlanul használja az internetet.

#karácson
2015.12.12.

Mit ajándékozz anyukádnak?

Még készül a karácsonyi ajándéklista? Nem tudod, hogy édesanyád minek örülne igazán? Mutatunk egy szuper ötletet!

#fájdalom
2015.10.18.

Kiderül az igazság: melyik nemnek nagyobb a fájdalomtűrő képessége?

Számtalanszor hallhattuk már, hogy a nőknek nagyobb a fájdalomtűrő képességük. Habár a férfiak az erősebbik nem, ebben a - nem elhanyagolható jelentőségű - dologban bizony több ízben a nők bizonyultabbak erősebbnek. Ugyanakkor vannak, akik cáfolják ezt a feltevést. Lássuk, mi az igazság.

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!

#hologram
2015.08.06.

Elképesztő trükk: így tudsz 3D hologramot kreálni a mobiloddal

Az okostelefonokból kihozható lehetőségek száma úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most egy olyan trükköt próbálhatsz ki, amely igazán látványos. Oké, nyári szünet van, de ez a kis barkácsolás felér egy kémiai kísérlettel. Viszont garantáltan menő lesz a végeredmény!

#tehetség
2015.05.11.

Magyar fiatalok taroltak a tehetségkutatóban!

Újra magyarországi sikereknek örülhetünk, hiszen a FRICSKA tánccsapat négy igennel továbbjutott a Britains Got Talent című angol tehetségkutató műsorban. A zsűrit teljesen lenyűgözte a három magyar srác elképesztő produkciója. Nézd meg, hogy mivel kápráztatták el a nézőket!

#test
2015.04.23.

Miből áll a tested? Íme, egy meglepő videó

Te tudod, pontosan milyen anyagokból épül fel a tested? Biológia órán biztos tanultál róla, ám sokkal meglepőbb, ha a testünk építőelemeit összehasonlítjuk néhány hétköznapi anyaggal. Lássuk, mennyi zsír, víz és vér van a testünkben.

#anya
2015.04.20.

Anya csak egy van

Az anya-gyermek kapcsolat egy semmihez sem hasonlítható köteléket jelent két ember között: egyedi, pótolhatatlan és töretlen. Közeledik az Anyák napja. Te hogyan fogod meglepni anyukádat?