Gyarmati Anna
#Egyéb

Gyarmati Anna

2009.04.01.
1 perces olvasási idő

A KamaszPanasz tini szerkesztője.

A KamaszPanasz beindulásától kezdve nagy keddvel és lekesedéssel írok és fordítok cikkeket a honlapnak. Ez igen jó dolog, hiszen kiélhetem az ilyen jellegű hajlamaimat, érdekes dolgokat tanulok a cikkekből, és még egy idegen nyelvet is tudok gyakorolni közben. Szívesen tanulok idegen nyelveket, jelenleg angolt, németet, oroszt és franciát, de a terveim között szerepel, hogy jövőre belevágok a spanyolba is.

Az életemben igen fontos szerepet tölt be a zene. Sajnos sok érzékem nincs a zenéléshez - bár 5 évig zongoráztam - , de hallgatni nagyon szívesen és bármilyen mennyiségben tudom. Az ízlésem már más dolog, szinte minden stílust szeretek, ezért is van, hogy az iPodomon (ami nélkül sehova sem megyek) a lágy poptól kezdve, a reggaen át a kemény rockig mindenféle zenét megtalálhatsz.

Emellett szabadidőm nagy részét a barátaimmal töltöm, ennél jobban nem is szórakozhatnék. Mellettük igazán önmagam lehetek, jól ismerik az összes hülyeségemet, velem nevetnek és sírnak - általában a röhögéstől -, és mindig, bármilyen lehangolt állapotomban is mosolyt csalnak az arcomra. Szeretek új embereket megismerni - a KamaszPanasz ilyen szempontból is jól jött -, és ha a haverok nem a közelben laknak, akkor is itt van az MSN, ami előtt meglepően sok időt töltök. Persze nem vagyok az az otthonülős típus. Nagyon szeretek sportolni, már elég régóta lovaglok, de emellett rendszeresn futok és biciklizek is a környéken. Néha csak szimplán túlteng bennem az energia, és nagyon jó dolog sporttal levezetni. Egy önfeledt vágta, esetleg futni a széllel szemben. Az ilyen érzéseket nem is igazán tudom mihez hasonlítani, szinte leírhatatlanul jók. Szeretem a természetet is, ha néha belegondolok, lehet, hogy több időt töltök a debreceni Nagyerdőn, mint egy ott élő mókus. :)

Remélem, hogy az írásaim érdekes perceket szereznek majd nektek!

Kapcsolódó címkék