Suli, munka blog

Napjaim az iskolában

A címből kikövetkeztethető hogy legfőképpen a sulis napjaimat írom le. Javarészt szó lesz az iskolai bántalmazásról, szuicid gondolatokról vagdosásról osztályunk hülyeségeiről és rólam is. Jó olvasást

Samrai Yui 1 db bejegyzés a blogon
 5296 látogatás

Itt vagyok újra

2022.06.09.

Sziasztok! Igen, most van időm írni és láttam hogy elég sokat nézitek még most is, pedig nagyon régen írtam.

Rájöttem hogy előre nem szabad inni a medve bőrére mert még mindig nem hagyták abba amúgy. Egyébként is már tönkretettek, szóval az önértékelésem körübelül romokban, élni se akarok, de küzdök ellene hogy bármilyen hülyeséget is tegyek. A barátaimnak vagy bárkinek akinek fontos vagyok vagy voltam valamikor nem lenne jó. Szóval lehet hogy fogok még ide írni, főleg hogy most időm is van rá. Szóval mivel változtak kicsit a dolgok szerintem szó lesz itt a bántalmazás és a suli mellett a halálvágyról és az önsértésről is, de igyekszem nem tenni.

Az első amit tudnék mondani az ilyenekkel kapcsolatban, hogy bátran vissza lehet pofázni ha lelkileg sérteget. Lehetőleg kerüld a félelem kimutatását. 

Persze ezt csak úgy mondom. Én egy random 13 éves kamasz vagyok, aki próbál segíteni, de attól még nem szakértő és a helyzetedet sem ismerem.

Visszatérve, ott rontottam el hogy féltem tőlük és attól hogy beírást kapok ha visszaadom, hogy nem szóltam vissza és csendben tűrtem ezt.

Nem kell hagynod hogy üssenek (akár szóval ami rosszul esik) nem vagyunk Jézusok aki hagyja magát mert ő a Szent. Ezzel nem a vallásokat sértegetném, de ha vallásos is vagy nem kell elviselned. A tanároknak meg nem kellene lehurrogni azokat akik megvédenék szerencsétlent akit piszkálnak. Ilyenben is volt részem, de lehet hogy a segítségük tud ezen javítani, legalábbis rájukszólni nem kellene azokra akik segíteni akarnak neki. Én ezt így látom. Ha valakit ilyen helyzetben látsz rászólhatsz az illetőre hogy fejezze be, ha meg nem tudsz valamiért, lehet csak pár kedves szóval is feldobhatod a napját, ha mellé állsz az még jobb :))

A szuicid vágyról meg annyit tudok mondani, ha ebben vagy hogy kérj segítséget! Még ha hülyének is néznek legalább tudod hogy nem a te hibádból nem segítenek, mert nem is tudják. Tanárt szülőt vagy egy komolyabb kortársat érdemes megkeresni. (komolytalan haverokkal nem érdemes főleg ha szarik rád, velük én is megszívtam)

Ha meg nincs kivel erről beszélgetned felkeresheted a Kék Vonalat is 116-111- es telefonszámon vagy tudsz a chatelni is illetve Emilen, de az oldalukon ezekről fent van minden infó. Legyen szép napjaitok, a suli utolsó napjaira is!