Lélek blog

Egy tizenhat éves lány feljegyzései

Sziasztok, én egy 16 éves tinilány vagyok, rengeteg problémával. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy kezdjek blogírásba, így hát itt vagyok. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. :)

dalmata09 1 db bejegyzés a blogon
 4495 látogatás

2019. 02. 19 - Itt vagyok

2019.02.19.

Megjöttem.
Hogy pontosan hova is? Azt még egyelőre nem tudom. Az igazság az, hogy valójában sehova. Egyedül ülök egy látszólag tökéletes szobában, a tökéletes életemben, és azt érzem, nem haladok semerre sem. A falak letisztult fehérek, nem "szennyezi" őket kép, vagy poszter. Az ágyam szépen bevetve, a szekrényemben katonás sorrendben állnak a ruháim. De vajon tényleg ez vagyok én? Nem, ezt nem én akartam így. A fejemben minden máshogy van.
Nem vagyok átlagos tizenhat éves. Ami azt illeti az életem 99%-át nem én irányítom. Nem én döntöm el, hogy milyen legyen a szobám, mit vegyek fel, vagy mit egyek reggelire. Igen, elsőre úgy hangozhat mintha legalábbis egy börtönben élnék, pedig nem. Ez nem börtön, ez annál sokkal rosszabb. Az anyám.
Kontrollmániás, beteg. Ő dönt helyettem. A világot nem úgy látja, ahogy az átlag emberek. Mindenbe veszélyt lát, minden fa mögül előugró erőszaktevőket vél felfedezni, ha esetleg engem kienged egyedül az utcára. Szerinte a korosztályom elzüllött, tiszteletlen, és a szüleik a hibásak mindezért. Hisz a tökéletes nevelésben, amit ő képvisel.
Ezzel csak egy a baj. Hogy a makulátlan szobám, tökéletes cellafalai között szép lassan megőrülök.