Egyéb blog

Szerelem és egyéb katasztrófák

Minden a szerelemről (az én szemszögemből) és minden ami épp eszembe jut xD

darkangel 2 db bejegyzés a blogon
 4502 látogatás

Átkozott suli

2011.01.11.

Hello Mindenki!


Mai témám : a suli.


Hát... nem ez a kedvenc helyem,de mondjuk senkinek sem az. Kész kínzás. Még hogy a 10. osztály könnyű. Már 9.-től arra készítenek fel a tanárok, hogy mi lesz az éretségin meg az egyetemen. Nem diktálnak, hanem mi kell jegyzeteljünk és haragszanak ha visszakérdezünk arra, hogy mit is mondott. Meg ott vannak persze a felmérők,a felelések,dolgozatok stb. Év elején azért hanyagolják, mert év eleje, és közepén azért, mert [jön a szokásos szöveg] "jaj,most el vagyunk maradva az anyaggal" és aztán mindenki elhagyja félév/év végére, mert arra eszmélnek fel, hogy "jaaaaaj! hát még kell 3 jegy és van két hetünk!" utánna meg strapáljuk magunkat a tanulással, merthát ugye mindent utolsó pillanatra kell hagyni [beleértve a tanulást,mert ha év közbe nincs "razzia" nem tanulunk] és akkor a "Drága" Tanárok leszidnak,hogy miért ilyen kicsik a jegyek és hogy nem tanulunk meg bla bla bla. De most őszintén...ki tanul,ha nincs felmérő?! [költői kérdés]


Mondjuk nálunk a TÖRI az mindennapos téma,még akkor is ha nincs is óránk.  Minden óra elején "kihallgatás" a napi leckéből, és ha kezdenek elfogyni az önkéntesek,-  akik magukat feláldozva [egy-egy plussz pontért] szorgosan jelentkeznek és mondják és mondják a leckét - akkor jön a DZSIHÁD, ami egyenlő azzal,hogy mindenki,azokat kivéve akik önkéntesen jelentkeztek, 2est kapnak. De mondjuk így legalább megtanuljuk a leckét, az esetleges dzsihád elkerülése végett. De mégis a töri tanárt bírjuk a legjobban, aki kissé hasonlít Micimackóra és szerintem hatalmas szíve van.


Most is épp a bió felmérőre gyúrok :p Nincs sok, csak vagy 2 oldal A5 füzetbe. A múltkori nagyon jól sikerült, ezt sem kéne elrontani.


Na jó. Egyelőre ennyi. Majd még írok,amikor tudok.


Szíjasztok, Kííínga :)

Minden kezdet nehéz...

2011.01.10.

Nos, nem is tudom hol kezdjem. Talán a legelején. Már rég óta készülök blogot írni, csak [tudjátok hogy van ez] mindig valami közbejött. Most gondoltam bele vágok aztán hátha összejön valami :p


...Most valamit kéne írjak magamról vagy hasonló?:p Na jó akkor legyen...
 • Elöször is Kiiingának hívnak. • 16 éves vagyok, lassan, de biztosan közeledek a 17 felé. • szeptemberben születtem, tehát a Szűz csillagjegyben. • 167 cm magas vagyok, 52 kiló, rövid,göndör hajam van és kék szemem. • Kedvenc színem a piros és a fekete. • A barátaim egy kedves, mosolygós, bolondos lánynak tartanak, aki néha [mikor betelik a pohár] hisztis. • Van egy Szerelmem, akit IMÁDOK! és Ő is engem :) • Szeretem a barátaimat, a hasamat, és szeretem ha szeretnek engem is. • Nem szeretem a hazugságot, a kétszínűséget és ha a hátam mögött kibeszélnek. • Kedvenc idézetem:  "Ha tiltják, megteszem, tanítják, nem hiszem, nem adják elveszem, mert csak így élvezem!" • Mottóm: "Inkább vagyok egyéniség egyedül, mint olyan, aki mindenkinek nyal, hogy valaki lehessen."Szerintem kezdetnek ennyi elég. Remélem tetszeni fog majd a blogom és nézzétek el kérlek ha még kissé tapasztalatlan vagyok.


Várom visszajelzéseiteket, hozzászolásaitokat :D


Szíjasztok, Kííínga :)